Cum, unde și de ce a consumat Tudor Gheorghe heroină – video

Tudor Gheorghe a povestit un episod necunoscut din viața sa petrecut în urmă cu 35 de ani, pe când vizita niște prieteni în Statele Unite, când a dorit să trăiască starea unei persoane aflate sub influența substanțelor halucinogene și și-a injectat heroină.

”Eu sunt actor la bază şi m-am gândit dacă o să joc vreodată rolul unui drogat, că se poate întâmpla, nu? Nu trebuie să știu cum e? Și am aflat cum e…

Nu m-am jucat cu chestii d-astea, cu heroină… Am rugat doi băieți, medici amândoi, și le-am explicat și de ce vreau să fac asta, un experiment. Au spus: «bine!». Era în 1984, în Long Island, lângă New York, la Emil Chendea, un prieten de-ai mei, un grafician excepțional. Ningea afară și ultima imagine pe care am văzut-o erau fulgii mari care cădeau, la fereastră.

Mi-au făcut injecția, am mai stat un sfert de oră și i-am rugat să ma filmeze în timp ce mă manifestam. Și m-am manifestat ca atare, îți pierzi mințile, asta e foarte clar… Am fost civilizat, am pupat mâna gazdei, Luiza, apoi m-am dus și m-am dezbrăcat în pielea goală și m-am dus la culcare, în cadă.

Eram fericit, eram dus, mângaiam ceva ce nu exista, o harfă, îngeri de argint zburau în jurul meu și le făceam cu mâna. M-au scos din cadă, m-au îmbrăcat în pijama, m-au băgat în pat și m-au culcat civilizat. M-am trezit noaptea cu o sete şi o foame de dulce îngrozitoare, ficatul probabili…

Eu nu am avut și nu am dureri de cap, dar a  doua zi când am coborât, aștia mă așteptau râzând, mă durea și aerul din jurul capului. Mi-au spus că imediat îmi revin, îmi ia cu mâna, daca îmi mai fac o doză mai mică . Am zis că nu și am cerut altă variantă. Mi-au dat o sticlă de whisky și mi-au zis să beau din ea, ca pe-o bere. Ceea ce am și făcut.

Se făcuse 11 dimineața, m-au ajutat să urc din nou scările spre dormitor, unde am căzut în pat și m-am trezit a doua zi la aceeași oră. Nu mai simțeam nevoia de dulce, mi-am pipăit capul, era la locul lui, deși mă mai durea pe alocuri.

Mi-e groază şi când mă gândesc. Le-am spus să nu mai conteze pe mine când e vorba de droguri. Mă uit la cei care consumă azi şi nu îmi dau seama cum se poate”, a povestit Tudor Gheorghe la ”Marius Tucă Show”, .

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories