Un câine își așteaptă de un an stăpânul în fața secției de poliție unde l-a văzut ultima dată

Autor:

Data:

Un câine își așteaptă de un an stăpânul în fața secției de poliție unde l-a văzut ultima dată

Sheila, un Golden Retriever din Buenos Aires, Argentina, a emoționat milioane de oameni după ce devotamentul său a fost relatat de media.

Stăpânul Sheilei a fost condus în urmă cu un an în sediul unei secții de poliție și, ulterior, arestat. Din acel moment, Sheila a rămas în fața secției din Veinticinco de Mayo, un mic oraș din provincia Buenos Aires, relatează tucumanalas7.com.ar.

Polițiștii au îndrăgit-o pe Sheila și nu au lăsat-o flămândă niciodată. Între timp, și câinele s-a obișnuit cu noii prieteni, iar noaptea acceptă să doarmă în secție sau chiar însoțește patrule. Dar întotdeauna se întoarce la secție pentru a-și aștepta stăpânul.

”Sheila a apărut în ziua în care a fost arestat stăpânul ei și nu a plecat niciodată. Credem că a urmărit mașina de patrulare care l-a adus la secție.

Sheila, care are 4 sau 5 ani, ne-a câștigat imediat dragostea, și putem spune că face parte din familia noastră”, a declarat reporterilor comisarul Juan Jose Martini.

Acum câteva luni, Sheila a fost grav rănită după ce a fost atacată de un alt câine. Polițiștii au strâns bani, au dus-o la veterinar și au plătit tratamentul și zilele de spitalizare de care a avut nevoie.

Comisarul Martini a mai spus că stăpânul cățelei are de executat în total 3 ani și jumătate de închisoare.

”Probabil va pleca cu el și o să ne fie dor de ea. Între timp, este îngrijită foarte bine aici”, a mai spus ofițerul.

Leave a Comment