Preşedintele Africii de Sud, de râsul lumii, după și-a pus masca de protecţie pe ochi în timpul unei conferinţe de presă - video

25 Apr 2020 | scris de Monica Pavelescu

Cyril Ramaphosa, preşedintele Africii de Sud, a reușit să se facă de râs, dovedindu-se incapabil să îşi pună masca de protecţie pe faţă la finalul unei conferinţe de presă în care îndemna pe toată lumea să poarte aşa ceva.

Preşedintele Africii de Sud, de râsul lumii, după și-a pus masca de protecţie pe ochi în timpul unei conferinţe de presă - video

Preşedintele Africii de Sud, Cyril Ramaphosa, a anunţat, vineri, că va impune restricţii mult mai stricte în ţară pentru a împiedica răspândirea noului coronavirus.

Liderul sud-african a îndemnat pe toată lumea să folosească măşti de protecţie pe stradă şi a încercat să le arate, în direct, cum trebuie folosite acestea.

Demonstraţia sa nu a mers conform planului şi Ramaphosa s-a chinuit de mai multe ori să îşi pună pe faţă masca, dar fără succes.

Internauţii au reacţionat imediat şi imaginile hilare cu preşedintele african încercând să îşi pună masca au fost distribuite intens alături de hashtag-urile #CyrilMaskChallenge şi #MaskOnChallenge, scie BBC.

Ulterior, președintele Ramaphosa a glumit spunând că va organiza o emisiune TV pentru a ”învăța oamenii cum să-și pună o mască”.


CLICK - Follow us on Google News