Concluzie, comparând prețurile din Cluj cu cele din Braşov: «E ca-n Ali Baba şi cei 40 de proşti. Pardon, hoţi!»

02 Sep 2021 | scris de Cristina Romanescu

Prin propria experiență, mărturisită într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, actorul Bob Rădulescu spune că a ajuns la concluzia o masă la un restaurant în centrul Braşovului este mai ieftină decât cea de la o gheretă ”hipsterască” din Cluj...

Concluzie, comparând prețurile din Cluj cu cele din Braşov: «E ca-n Ali Baba şi cei 40 de proşti. Pardon, hoţi!»

După opinia actorului, preţurile restaurantele din Cluj sunt mult mai mari față de cele din Brașov şi din cauză că chiriile sunt cu adevărat uriaşe, cele mai mari din ţară, de departe.

”Sunt în Piaţa Sfatului, în miezul Braşovului, la un restaurant cochet cu terasă şi e plin de turişti români şi străini în jurul meu. Atmosfera-i faină, vremea e superbă, lumea bună, mâncarea şi serviciile excelente, iar preţurile...

Măi copii...de banii de care am mâncat aici un prânz cu familia, dacă eram la Cluj la oricare dintre festivalurile de stradă, cu food, cu street, cu food van, cu food truck, aşadar de banii daţi la Braşov pe prânz, la Cluj mi-ar fi dat dintr-o gheretă de aia hipsterească...ohohoho...o grămadă de bineţe.

Dar, stai! ...Bineţe la farfurie de carton sau plastic, cu tacâmuri de unică folosinţă, dusă de mine la masa din scânduri pe care mi-aş fi şters-o înainte să mănânc, după care mi-aş fi dus singur resturile la tomberon, dar no...bineţe de fineţe de fiţe de Cluj, nu?

Pe cuvântul meu că mă uit la unele preţuri, la unii proprietari şi la afacerile lor din Cluj şi mă întreb dacă nu cumva oraşul comoară are numele inspirat de la legenda lui Ali Baba şi cei 40 de proşti. Pardon, de hoţi.

Mă rog, hoţi şi proşti, că e nevoie de tandemul ăsta ca să poţi vorbi de un oraş comoară”, și-a mărturisit opinia Bob Rădulescu pe Facebook.


CLICK - Follow us on Google News