Roma. O gașcă de mistreți face legea în parcarea unui supermarket - video

15 Mai 2021 | scris de Monica Nistor

O întâmplare inedită a avut loc în parcarea unui supermarket aflat într-o localitate din apropierea Romei, unde o femeie a fost înconjurată de mistreți și n-a putut scăpa decât după ce le-a aruncat plasa de cumpărături.

Roma. O gașcă de mistreți face legea în parcarea unui supermarket - video

Italianca abia ieşise din magazin, când a fost înconjurată de animale: patru adulţi şi doi pui, care pur și simplu au asaltat-o.

Deşi a încercat să scape de ei, nu a reuşit. Într-un final, s-a văzut nevoită să aplice dictonul ”dă-i Cezarului ce-i al Cezarului” și le-a aruncat întreaga plasă de cumpărături, ca să poată urca în maşină.

Imediat, animalele sălbatice au dat năvală asupra conţinutulului pungii, unele au preferat să mănânce ”în oraș”, altele au apucat câte ceva şi au luat-o la fugă.

Italienii se confruntă de ceva timp cu problema porcilor mistreţi. În luna octombrie a anului trecut, primarul Romei a ordonat o anchetă după ce niște mistreți au fost împușcați și uciși de poliție într-un loc de joacă pentru copii de lângă Vatican. Evenimentul a stârnit protestele activiștilor pentru drepturile animalelor și a unor localnici.


CLICK - Follow us on Google News