Amănunte despre întâlnirea deloc prietenoasă dintre doi polițiști germani și un român de 110 kilograme

25 Sep 2019 | scris de Monica Pavelescu

Doi români, soț și soție, au reușit să bulverseze întreg Departamentul pentru Educație al Consiliului Regional Karlsrue, nemulțumiți de soluția aplicată la o problemă pe care o avea la școală copilul lor în vârstă de 17 ani.

Amănunte despre întâlnirea deloc prietenoasă dintre doi polițiști germani și un român de 110 kilograme

Luni, 23 septembrie, cei doi români au fost somați să părăsească sediul departamentului după ce i-au insultat pe angajați. Au revenit în scurt timp și mai nervoși și au declanșat un adevărat circ, fiind necesară intervenția polițiștilor, relatează Karlsruhe Insider.

La a doua vizită, funcționarii le-au spus românilor să se calmeze și să părăsească sediul. Românii nu s-au calmat deloc și pentru a limita spectacolul de prost gust, a fost solicitată intervenția poliției.

Cei doi agenți, însă, au fost luați prin surprindere de bărbatul furios. În timp ce încercau să le spună celor doi să se calmeze și să părăsească clădirea, românul, un bărbat masiv, de 110 kilograme, s-a năpustit asupra celor doi ofițeri, pe care i-a lovit și i-a scuipat, bineînțeles cu ajutorul consoartei lui.

Unul din polițiști a fost izbit la pământ și românul a început să-l muște de o coapsă. Ca să scape, polițistul l-a pulverizat cu spray iritant. Scandalul s-a stins după ce la locul incidentului a mai fost trimis un echipaj.

Polițistul mușcat a fost dus la spital și a primit îngrijiri medicale. Românii au fost reținuți și puși sub acuzare pentru ultraj.


CLICK - Follow us on Google News