Germania. Român judecat pentru uciderea soției: «Mi-a spus că sunt un pitic urât cu care s-a căsătorit doar din milă»

06 Mai 2020 | scris de Anita Raicu

Un român de 41 de ani este judecat pentru omor la Bonn, după ce și-a ucis soția cu 18 lovituri de cuțit, la sfârșitul anului trecut, relatează express.de.

Germania. Român judecat pentru uciderea soției: «Mi-a spus că sunt un pitic urât cu care s-a căsătorit doar din milă»

Cei doi români erau rezidenți în Germania de mai mult timp, în localitatea Waldbröl, la 50 de kilometri de Bonn.

Erau căsătoriți de opt ani și relația dintre ei părea a fi una foarte bună. Chiar intenționau să se programeze la o clinică de fertilizare in vitro, după ce după ce femeia a aflat că nu putea să rămână însărcinată în mod natural.

Toate planurile de viitor ale cuplului s-au năruit după ce femeia, de 28 de ani, s-ar fi îndrăgostit de un coleg de muncă al soțului ei și a vrut să divorțeze.

Potrivit anchetatorior din Bonn, românul de 41 de ani, instalator, și-a ucis soția pe 26 noiembrie 2019, după ce a înjunghiat-o de 18 ori în gât. 

Bunica acestuia, care locuia cu ei în Germania, l-a văzut plin de sânge și a sunat la urgențe. Femeia a fost dusă la spital, unde a murit câteva ore mai târziu. Ulterior, bărbatul a fost arestat.

Avocatul românului spune că acesta a trăit un coșmar în săptămânile dinaintea crimei, după ce soția l-a anunțat că are un amant și are de gând să îl părăsească. Acesta era și motivul pentru care scandalurile erau în casa lor la ordinea zilei.

Cu o zi înainte de crimă, bărbatul spune că soția l-a anunțat că nu intenționează să-l însoțească de Crăciun în România. A urmat un scandal monstruos, în cursul căruia ea l-ar fi insultat. ”Mi-a spus că sunt un pitic urât cu care s-a căsătorit doar din milă”, a declarat românul în fața instanței.

După ceartă, bărbatul a încercat să se sinucidă intrând în plin cu mașina într-un copac, dar a scăpat nevătămat în urma accidentului. S-a întors acasă, a luat masa împreună cu soția, după care i-a mărturisit ce a făcut.

S-au luat din nou la ceartă, iar de data acesta scandalul s-a încheiat în mod tragic într-o baie de sânge.

”Am luat apoi cuțitul pe care îl aveam întotdeauna în dormitor și am înjunghiat-o. Nu mai aveam niciun control. Aceste fapte mă vor urmări mereu și voi regreta gestul toată viața mea”, a declarat bărbatul în fața instanței.

Procesul este în curs de desfășurare.


CLICK - Follow us on Google News