Irlanda. Un român care cerea 60.000 de euro, după ce un accident, care l-ar fi lăsat în scaun cu rotile, filmat mergând - video

05 Feb 2020 | scris de Ioana Tomozei

Un român rezident în Irlanda a fost forțat să-și retragă procesul intentat unei organizații care despăgubește victimele accidentelor rutiere, după ce investigatorii acesteia au publicat imagini care demonstrau că nu avea acest drept, informează The Irish Times.

Irlanda. Un român care cerea 60.000 de euro, după ce un accident, care l-ar fi lăsat în scaun cu rotile, filmat mergând - video

Constantin Ioșca, în vârstă de 40 de ani, a dat în judecată Motor Insurers Bureau of Ireland (MIBI), o organizație a asiguratorilor care compensează victimele accidentelor în care au fost implicate mașini neasigurate sau mașini neindentificate.

Românul susținea că a fost lovit de o mașină neidentificată în timp ce se află pe bicicletă, în 2016 și că în urma acestui accident, ar fi rămas cu dureri de spate.

În timpul procesului, Ioșca se prezenta în fața instanței folosind cârje și un scaun cu rotile pentru a se deplasa.

Dar detectivii angajați de MIBI l-au suprins pe Ioșca deplasându-se fără cârje sau scaun cu rotile, în anii 2018 și 2019, bărbatul fiind filmat mergând pe jos fără cârje, plimbându-și cainele sau conducând mașina.

Clipurile video obținute de detectivi îl mai prezentau pe Ioșca urcându-se în scaunul cu rotile pentru a merge la o examinare medicală. Ioșca este filmat și în timp ce folosește cârjele pentru a urcat câteva scări, însă în aceeași zi este surprins în altă parte a orașului mergând fără niciun ajutor.

După ce imaginile au fost prezentateîn instanță, avocatul care îl reprezenta pe Ioșca a anunțat că acesta renunță la proces.

De cealaltă parte, avocatul MIBI a anunțat că organizația se va îndrepta împotriva lui Constantin Ioșca pentru recuperarea cheltuielilor făcute în acest caz.


CLICK - Follow us on Google News