Reacția unui polițist maghiar, după ce românul oprit pe autostradă îi spune că vine din Milano - video

08 Mar 2020 | scris de Monica Pavelescu

Epidemia de infecții cu noul coronavirus se extinde în fiecare zi, întreaga umanitatea se găsește într-o situație specială, cu care nu s-a mai întâlnit de mult în istoria sa, iar reacțiile față de problema cu care ne confruntăm, ne scoate din rutină, din comportamentul normal.

Reacția unui polițist maghiar, după ce românul oprit pe autostradă îi spune că vine din Milano - video

Un șofer român a scăpat de controlul poliţiştilor vamali din Ungaria după ce le-a declarat că este în tranzit spre țară și că vine din Milano. Polițistul maghiar i-a dat actele înapoi, n-a mai făcut nicio verificare şi a plecat înapoi la mașina sa. Înregistrarea acestui episod a devenit virală.

”Când te opreşte poliţia în Ungaria....tot ce trebuie să faci e ...să spui ca vii de la Milano” - este titlul postării care prezintă înregistrarea video a întâlnirii unui șofer român cu poliţiştii vamali, care l-au oprit pe autostradă pentru control. 

”Zoll control (control vamal)” - i-a spus poliţistul românului după ce l-a întrebat dacă vorbeşte maghiară. 
”Trazit?” - a continuat agentul, moment în care şoferul i-a spus că vine din Italia spre România, mai exact din Milano. 

Când a auzit pomenindu-se numele orașului Milano, poliţistul maghiar s-a dus glonț la colegul său cu care a schimbat câteva vorbe. 

”Control OK” - i-a spus polițistul românului, căruia i-a returnat actele după care a plecat rapid spre mașina  lui.

Înregistrarea video s-a propagat viral de pe un grup de Facebook - ”Glumeţul oraşului”. 

Unii comentatori atrag atenţie că, poate, este vorba de o înregistrare făcută în 2017, aşa cum arată camera GoPro, instalată pe bordul mașinii.

Administratorul grupulu a precizat că înregistrarea e actuală, dar că proprietarul maşinii nu şi-a setat data pe camera de înregistrare: ”evident că nu este setată corect data/ora, dacă te uiţi la oră apare 08:40, adică dimineaţa, când vreodată ai văzut să fie la 08:40 dimineaţa întuneric afară?! Filmarea este actuală, data/ora nesetată corect”.


CLICK - Follow us on Google News