Un român din UK a provocat un accident pentru că a încurcat sensurile și a condus 'ca acasă'

11 Oct 2019 | scris de Monica Pavelescu

Un român a provocat în Marea Britanie un accident grav de circulație, în care o femeie și-a pierdut viața, iar alte persoane au fost rănite, după ce a pătruns la volanul mașinii sale pe sensul opus celui în care se circula.

Un român din UK a provocat un accident pentru că a încurcat sensurile și a condus 'ca acasă'

Viorel Grancea se afla la volanul unei mașini în care se mai aflau alți patru români, și foarte multe bagaje, când a lovit frontal un alt vehicul, pe A69. Anchetatorii au stabilit că, cel mai probabil, șoferul încurcase sensurile de mers și aplicase regulile de circulație din România.

În timpul procesului s-a stabilit că Viorel, în vârstă de 31 de ani, venise de doar două săptămâni în Marea Britanie, iar șofatul în această țară îi dădea bătăi de cap. De altfel, el a și declarat în timpul procesului că a avut o stare de confuzie și a condus ”ca în România”, potrivit Daily Mail.

O femeie de 29 de ani, Alexandra Radvan, și-a pierdut viața în urma coliziunii, în timp ce o altă pasageră a fost rănită grav. La spital, în stare agravă, a ajuns și persoana care conducea cealaltă mașină.

Românul, care are multiple condamnări în toată Europa, a mai primit încă 6 ani în urma accidentului pe care l-a provocat în luna august a acestui an.


CLICK - Follow us on Google News