Ce a pățit o româncă din Spania după ce «i-a încălcat intimitatea» amantei soțului

13 Oct 2020 | scris de Anita Raicu

Povestea, care s-a tranșat în instanță, s-a petrecut la finalul anului 2012, și a împletit destinele mai multor români rezidenți în Spania.

Ce a pățit o româncă din Spania după ce «i-a încălcat intimitatea» amantei soțului

Inimă zburdalnică, ochi alunecoși, bărbatul și-a cunoscut amanta, tot româncă, la biserica la care mergea împreună cu soția lui. Timp de aproape un an, cei doi au reușit să-și ascundă aventura.

Idila celor doi s-a destrămat atunci când, la un moment dat, bărbatul și-a dus amanta acasă, și, așa cum se întâmplă, soția nu a avut altceva mai bun de făcut și a apărut pe neașteptate și i-a prins în pat.

Cu toți nervii întinși la maxim, furioasă, femeia i-a lovit pe cei doi și apoi i-a pozat. Mai mult, l-a obligat și pe soțul ei să-și pozeze amanta dezbrăcată.

La final, soția a dat-o afară din casă pe amantă fără haine și a amenințat-o că dacă nu-i lasă soțul în pace va împrăștia fotografiile cu ea în tot orașul.

Umilită, amanta a făcut plângere împotriva celor doi soți, și instanța a decis să o condamne pe soția româncă la 6 luni de închisoare și a obligat-o să-i plătească amantei o despăgubire de 600 de euro.

Curtea Supremă a confirmat pedeapsa pronunțată inițial de Tribunalul Provincial Tarragona și, în același timp, l-a condamnat și pe bărbat la aceeași pedeapsă pentru tratament degradant, victimă fiind, de asemenea, amanta lui, relatează media spaniolă.


CLICK - Follow us on Google News