Cluj. Românii mai au omenie și încă se mai ajută între ei! 

28 Oct 2021 | scris de Cristina Romanescu

O întâmplare petrecută în Cluj iese din nota obișnuită a celor cu care ne-au obișnuit relatările media despre români și ne dă speranțe în privința faptului că dramul de omenie, de empatie, ce-a rămas în noi ne va putea duce spre mai bine...

Cluj. Românii mai au omenie și încă se mai ajută între ei! 

O clujeancă povestește pe un grup de Facebook că a fost ajutată de un necunoscut, după ce a constatat că nu avea suficienți bani la ea pentru a plăti plăcuțele de înmatriculare ale mașinii. 

”Vreau să mulțumesc omului care, în 26 octombrie, la Serviciul Înmatriculări Auto, mi-a dat 100 lei să îmi plătesc numerele de la mașină.

M-am întors cu banii și nu mai erai. Mulțumesc mult și Dumnezeu să îți răsplătească însutit!”, a scris Sonia, pe Info Trafic jud. Cluj, un grup al șoferilor de pe Facebook.

Ea spune că regretă că nu i-a ”picat fisa” să îi ceară numărul de telefon celui care a ajutat-o, pentru a-l putea găsi.

”Mi-a scăpat, din păcate, dar doar din cauză că am avut sentimentul că nici nu s-a gândit să mă aștepte. Poate greșesc....”, a mai scris ea.

Cei care au auzit povestea au avut numai cuvinte de laudă, iar alții au povestit întâmplări asemănătoare. 

”Exact așa am pățit și eu în centru. Nu am avut fise pentru parcare și nici unde să schimb banii. Am încercat și la bancă dar nu au vrut sa îmi schimbe și un domn amabil avea banii pe card.

L-am rugat să plătească și pentru mine și îi dau cash înapoi. Domnul a plătit și nu a mai vrut banii. Nu a fost o suma mare, dar gestul contează. Mai sunt și oamenii buni. Asta e de apreciat, deoarece mai rar sunt…”. 


CLICK - Follow us on Google News