Doi români acuzaţi că ar fi violat o britanică extrem de beată se apără spunând că de fapt ei au fost cei violați

07 Feb 2020 | scris de Ioana Tomozei

Constantin Ionescu şi Nicolae Dragoi, bucătarul, respectiv portarul unui restaurant din Londra, au fost acuzaţi de viol, după ce ar fi molestat o britanică în vârstă de 40 de ani. La tribunal, cei doi români au negat acuzaţiile declarând că "de fapt, femeia ne-a violat pe noi”, relatează DailyMail.

Doi români acuzaţi că ar fi violat o britanică extrem de beată se apără spunând că de fapt ei au fost cei violați
Cei doi presupuși agresori români, surprinși de camerele de supraveghere

În declarația dată poliției, atunci când a reclamat presupusul viol, femeia a menționat că violul s-a produs în primele ore ale zilei de 9 decembrie 2018, pe o alee de lângă o bibliotecă publică

În ziua respectivă, după ce a sărbătorit alături de familie ziua de naștere a mamei sale, cinând la cel mai vechi restaurant din Londra, întorcându-se spre casă, în Farnham, Surrey, presupusa victimă a violului și soțul său au decis să mai bea câteva pahare la un pub local.

Cele ”câteva” pahare au fost suficiente ca cei doi soți să se îmbete zdravăn și să nu-și mai amintească decât frânturi din cele întâmplate ulterior. De altfel, instanța a consemnat că cei doi soți au consumat extrem de mult alcool în seara respectivă. 

După ce s-ar fi certat cu soțul, femeia ar fi pornit pe jos spre casă, întâlnindu-i pe cei doi români, care tocmai își terminaseră programul de muncă la restaurantul unde erau angajaţi.

Martori ai scenei în care doi bărbați profitau de o femeie inconștientă, întinsă pe pământ, un cuplu de trecători a alertat poliția. Până la sosirea oamenilor legii, cei doi agresori au dispărut.

Constantin Ionescu şi Nicolae Dragoi au fost arestaţi o săptămână mai târziu, după ce au fost identificaţi de managerii restaurantului în care lucrau, în filmările surprinse de camerele de vedere din zonă.

Nicolae Dragoi, unul dintre presupuşii agresori, a declarat în instanţă că ”femeia ne-a violat de fapt”.

Constantin Drăgoi a declarat în instanţă că femeia, care umbla deja dezbrăcată, ”s-a apropiat de el, l-a sărutat pe buze din senin şi apoi a încercat să-i muşte penisul”, deşi el nu ar fi fost atras sexual de ea. 

În apărarea sa, el a declarat că a fugit de la locul faptei atunci când a observat că cineva îi face fotografii.

El a mai spus că femeia părea beată, drogată sau pur şi simplu nebună, iar el şi prietenul său s-au apropiat de ea doar ca să verifice dacă era în regulă, pentru că lovea cu capul vitrinele magazinelor şi continua să înjure.

”Este un caz neobişnuit de viol, genul pe care îl vezi în filme şi la televizor, pentru că cei doi atacatori nu o cunoşteau deloc pe victimă. Cei doi inculpaţi au agresat o femeie extrem de beată, ce sărbătorise cu familia şi soţul ei”, a decarat procurorul Oliver Dunkin care se ocupă de caz.

Procesul continuă, fără ca cei doi inculpați să-și fi recunoscut vina. 


CLICK - Follow us on Google News