Cannes. Disperat că s-a rătăcit de nevastă, un turist român i-a smuls părul din cap unui polițist și altuia i-a rupt un dinte

30 Sep 2020 | scris de Anita Raicu

Mda, vacanța unui cuplu de români pe Coasta de Azur s-a sfârșit prost, după o seară în care alcoolul a înlocuit orice altă plăcere turistică, scrie Nice Matin.

Cannes. Disperat că s-a rătăcit de nevastă, un turist român i-a smuls părul din cap unui polițist și altuia i-a rupt un dinte

Duminică, cei doi au ales să-și petreacă seara într-un bar. După ce mai multe pahare au venit la masa lor pline și au plecat goale, au hotărât să-și clătească și ochii, nu numai gurile și au părăsit barul îndreptându-se spre Croisette.

Destinul a fost ferm și a intervenit, cărările celor doi despărțindu-se fără voia lor, iar tânărul român de 28 de ani a intrat în panică după nu și-a mai simțit soția alături. 

Spre ghinionul lui, un șofer cu suflet de samaritean, i-a observat comportamentul ciudat și a oprit mașina, încercând să afle ce se întâmplă și dacă îl poate ajuta. Numai că românul a reacționat cum i s-a părut lui mai firesc, lovind geamul autovehiculului pe care l-a spart.

A fost momentul în care au apărut doi polițiști, dar, în loc să se liniștească, românul a devenit și mai violent. L-a apucat pe unul dintre agenți de păr smulgându-i mai multe fire din cap. Al doilea polițist care a sărit să-și apere colegul a fot lovit direct în față cu pumnul și a căzut la pământ. Necruțător, românul l-a mai lovit odată și i-a rupt un dinte.

În cele din urmă, tânărul de 28 de ani a fost pus și el la pământ și arestat, apoi plasat în custodia poliției.

A fost judecat în regim de urgență, marți, de Curtea Penală din Grasse.

Judecătorul a decis ca vacanța românului în Franța să fie prelungită cu 6 luni, pe care însă le va petrece la închisoare...


CLICK - Follow us on Google News