Madrid. Muncitori români, bruscaţi de localnici: «Plecaţi la voi în ţară, polonezi scârboşi!» - video

22 Mai 2020 | scris de Anita Raicu

Mai mulţi muncitori români din Madrid sunt hărţuiţi de vecinii apartamentului în care lucrează, scrie Madrid Diario.

Madrid. Muncitori români, bruscaţi de localnici: «Plecaţi la voi în ţară, polonezi scârboşi!» - video

Spaniolii, bărbaţi şi femei, înarmaţi cu tigăi şi cratiţe, au profitat de faptul că uşa apartamentului era deschisă şi au dat buzna peste muncitori, încolțindu-i și decişi să le aplice o corecţie.

Într-un vacarm de nedescris, ibericii le-au strigat mai multe insulte şi le-au cerut să plece din Spania. Fără să ştie că sunt români, localnicii le-au strigat acestora: ”Plecaţi la voi în ţară, polonezi scârboşi!”.
 
”Ei fac asta de când am început să lucrăm. Au chemat Poliţia în fiecare zi, şi în fiecare zi ofiţerii le spun că putem lucra”, a povestit Adrian, unul dintre muncitorii atacaţi, conform sursei citate.

Muncitorii spun că nu este pentru prima oară când sunt atacaţi de vecinii xenofobi. Cu altă ocazie, aceiaşi localnici au sărit pe români, i-au imobilizat şi le-au smuls măştile.

Chiar lui Adrian i s-a întâmplat asta, după ce a coborât din apartament. Atunci când a vrut să se reîntoarcă la muncă, a fost atacat de vecinii care nu i-au mai permis să urce şi i-au dat jos masca.

Chemaţi de mai multe ori la faţa locului, poliţiştii spanioli le-au explicat oamenilor că românii nu încalcă nicio regulă şi că nu există motive pentru a fi expulzaţi, însă chiar şi aşa ura localnicilor nu s-a potolit.

Până la urmă, judecând după fețele spaniolilor, e vorba de niște persoane cu destule probleme, genul vecinului tot timpul enervat de ceva care nu-i convine...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mañaaaaaa (@greecesalgado) on


CLICK - Follow us on Google News