O româncă și fiul ei, arestaţi în cazul jafului din locuinţa Tamarei Ecclestone

01 Feb 2020 | scris de Monica Pavelescu

La mijlocul lunii trecute, mai precis, pe 13 decembrie, poliţia londoneză a anunţat că a fost solicitată să intervină la Palace Green - o reşedinţă situată pe ”aleea miliardarilor”, în Kensington, în apropiere de Hyde Park, ”din care au fost furate bijuterii de o valoare însemnată”.

O româncă și fiul ei, arestaţi în cazul jafului din locuinţa Tamarei Ecclestone

Tamara Ecclestone şi familia sa, care nu erau în locuinţă în momentul producerii jafului, au afirmat că sunt ”consternați şi şocaţi” în urma acestui incident, potrivit purtătorului lor de cuvânt.

Potrivit presei britanice, valoarea bunurilor furate de la moştenitoarea fostului director executiv din Formula 1 Bernie Ecclestone, ajunge la 50 de milioane de lire sterline (60 de milioane de euro), dar suma nu a fost confirmată.

Două persoane, mamă şi fiu, reţinute de Poliţia Metropolitană în legătură cu acest jaf, au compărut astăzi în faţa instanţei, informează Press Association.

Maria Mester, de 47 de ani, femeie de serviciu, şi fiul ei, Emil-Bogdan Savastru, de 29 de ani, ospătar, au fost inculpaţi pentru conspiraţie în scopul comiterii jaful din data de 13 decembrie.

În momentul audierii lor și al confirmării datelor personale în fața instanței, în tribunalul Westminster Magistrates din Londra, cei doi au afirmat că sunt de naţionalitate română.

Cei doi vor rămâne în custodia poliţiei şi vor compărea din nou în instanţă pe 28 februarie, la Isleworth Crown Court.

Poliţia a precizat că doi bărbaţi, de 21 şi 31 de ani, arestaţi de asemenea în acest caz, au fost puşi în libertate, dar rămân în vizorul anchetatorilor.

 


CLICK - Follow us on Google News