O româncă din UK, mama a șase copii, ucisă de fostul soț, care s-a sinucis

O româncă din UK, mama a șase copii, ucisă de fostul soț, care s-a sinucis

O româncă, mamă a șase copii a murit alături de fostul ei soț într-o presupusă crimă, urmată de sinucidere, în locuința ei, în Anglia, relatează Metro.

După primele indicii luate în considerare de poliție, Vicala Gheorghe, în vârstă de 49 de ani, a fost înjunghiată mortal de Marian Gheorghe, de 52 de ani, iar ulterior bărbatul și-a luat viața.

Femeia a fost găsită grav rănită în casa ei de pe Caludon Road, Coventry, la primele ore ale dimineții de vineri.

Șase echipaje de salvare, inclusiv trei ambulanțe, au răspuns după primirea apelului de urgență, vineri dimineață.

”Am fost chemați în urma unor informații despre un atac produs prin înjunghiere pe Caludon Road din Coventry, la ora 5:30. La fața locului au fost trimise trei ambulanțe, doi ofițeri paramedici și mașina de îngrijire critică Air Ambulance.

La sosire, echipajele au găsit doi pacienți: un bărbat și o femeie. Bărbatul, care se afla într-o stare critică, primea deja suport vital de bază de la colegii din poliție, înainte ca personalul de la ambulanță să preia cazul și să înceapă imediat manevre avansate de resuscitare. Din păcate, el nu a putut fi salvat și a fost confirmat decesul la fața locului”, a declarat un purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță din West Midlands.

”Pacienta, care suferise răni grave, a primit îngrijiri avansate de traumatologie de la medici, înainte de a fi transportată la Spitalul Universitar Coventry și Warwickshire. La scurt timp după sosirea la spital, din păcate, a devenit clar că nu a putut fi salvată și s-a confirmat decesul”, a mai spus oficialul.

”Cei doi erau foști soți, iar autopsia criminalistică va avea loc săptămâna viitoare, pentru a stabili cauzele morții. Continuăm cercetările pentru a aflau exact ce s-a întâmplat, dar în această etapă credem cu tărie că Marian a rănit-o pe Vicala și apoi pe el însuși. Nu căutăm pe nimeni altcineva în legătură cu acest incident, în acest stadiu al anchetei”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din West Midlands.

 

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories