3dots.ro

Austria. Doi șoferi români de TIR au rupt cu bătaia paznicul unei parcări, care le ceruse să stingă grătarul improvizat între camioane

Austria. Doi șoferi români de TIR au rupt cu bătaia paznicul unei parcări, care le ceruse să stingă grătarul improvizat între camioane

Polizei News, site-ul poliției austriece informează că doi șoferi români de TIR au fost arestați duminică după-amiază, după ce l-au bătut pe paznicul unei parcări în care își petreceau pauza de weekend, lângă camioane.

Incidentul s-a petrecut în apropierea localității Hörsching, în apropiere de Linz, în Austria Superioară, în parcarea în care cei doi șoferi de TIR își petreceau pauza de la sfârșitul săptămânii

Cei doi au fost avertizați de mai multe ori, începând de la primele ore ale dimineții, de paznicul parcării, un uzbek în vârstă de 42 de ani, că regulamentul le interzice să-și împlinească poftele de a face în incintă un grătar cu flacără deschisă și că nu e foarte civilizat să-și deranjeze vecinii cu volumul prea ridicat al muzicii pe care o ascultau.

Românii n-au mai suportat afrontul de-a fi avertizați încă o dată că propriile nevoi de relaxare nu sunt regulamentare și lucrurile s-au precipitat.

Unul dintre șoferi, un bărbat în vârstă de 46 de ani, l-a lovit pe paznic de mai multe ori în spate cu pumnul și a dat cu el de pământ, unde l-a imobilizat, ajutat de alt camionagiu. Între timp, al doilea român, care are tot 46 de ani, a apucat un cuțit de bucătărie și l-a amenințat pe paznic că îl va ucide.

În cele din urmă, paznicul a reușit să să scape din încleștare și să cheme poliția. Șoferii au fost arestați pentru scurt timp, dar nu au recunoscut faptele în timpul audierilor și sunt cercetați în continuare în stare de libertate.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs