Belgia. Un român s-a urcat atât de beat la volan încât a adormit cu capul în jos, în mașina răsturnată în accident

Belgia. Un român s-a urcat atât de beat la volan încât a adormit cu capul în jos, în mașina răsturnată în accident

Șoferii români care se urcă sub influența alcoolului la volan nu fac prăpăd doar pe șoselele patriei, ci și în străinătate. Bunăoară în Belgia, unde unul a reușit să-i șocheze pe polițiști, după ce a provocat un accident cu urmări cu totul neobișnuite, după cum relatează Nieuws Blad.

Echipajele de urgență au fost sesizate, sâmbătă dimineață, în jurul orei 3:30, după producerea unui accident grav pe autostrada E17, lângă Lokeren.

Șoferul mergea către Anvers, când a pierdut controlul asupra mașini și s-a izbit violent de un parapete, după care s-a răsturnat.

Pompierii care au intervenit ca să-l descarcereze pe șofer din mașina grav avariată au costatat că acesta era atât de beat încât adormise în cu capul în jos, prins de centura de siguranță.

După ce a fost eliberat, șoferul român s-a ridicat cu greu în picioare, dar nu pentru că era grav rănit, ci pentru că starea lui de ebrietate era foarte avansată.

A fost dus la spital, iar medicii au constatat că suferise doar câteva răni minore. Accidentul pe care l-a provocat a perturbat traficul rutier pentru câteva ore.

Românul are dosar penal și urmează să plătească pentru fapta sa.