3dots.ro

Canada. Povestea românului îndrăgostit de sarmale, fără să-i pese de filtrele de securitate de la aeroport. ”Tatăl meu este român, dureros de român…” video 

Canada. Povestea românului îndrăgostit de sarmale, fără să-i pese de filtrele de securitate de la aeroport. ”Tatăl meu este român, dureros de român…” video 

O tânără canadiancă a reușit să facă senzație pe Tiktok povesting ă întâmplare amuzantă ce l-a avut ca protagonist pe tatăl său, emigrant din România, care e iremediabil îndrăgostit de sarmale, trecând cu ele, congelate, prin filtrele de securitate de la aeroport.

”Oamenii cu părinți emigranți, care este cel mai nebunesc, cel mai neobișnuit lucru pe care l-au făcut vreodată și care are sens doar pentru că sunt emigranți? Eu voi povesti prima.

Tatăl meu este român, dureros de român aș putea spune. Și acesta este primul an în care familia mea chiar vine să mă viziteze în Toronto”, își începe tânăra clipul video.

Tradiție de Crăciun, mama face lasagna, tata – sarmale

”Avem o tradiție de Crăciun, în loc să mâncăm curcan, mama face lasagna pentru că este italiancă. Iar tatăl meu face sarmale, care sunt un fel de mâncare foarte românească, est-europeană”, explică ea.

Ca să se asigure că și atunci când e în vizită la fiica lui sarmalele au gustul pe care doar el știe să li-l dea, tatăl tinerei s-a hotărât să prepare sarmalele la el acasă și apoi să le transporte congelate, cu avionul de la Calgary la Toronto.

Niciun efort nu e prea mare pentru a avea sarmale pe masa de Crăciun

”Tatăl meu este foarte pretențios cu sarmalele. Bine? Trebuie să fie făcute cu un anumit tip de varză. Altfel nu au același gust. Așa că, știind acest lucru, a decis că cea mai bună soluție era să facă sarmalele în varză la el acasă, în Calgary, să le congeleze, să le treacă de securitatea aeroportului, congelate în geanta de voiaj și să le aducă la mine acasă, în Toronto, doar ca să putem mânca sarmale.”, povestește fata, spre amuzamentul general al urmăritorilor săi de pe Tik Tok.

”Acesta este un mesaj de la fratele meu la aeroport, în timp ce trecea de securitate. Și… vedeți… vedeți asta de acolo? Acolo sus? Da, sunt sarmalele cu varză”, își încheie tânăra, râzând, intervenția filmată, arătând o imagine cu o caserolă cu sarmale trecând de controlul de securitate, primită de la fratele ei aflat în aeroport.

@charlottedobreofficial I feel bad for the people on their flight 🤣 #romaniancontraband #immigrantparents #christmastiktok ♬ original sound – Charlotte Dobre

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU