3dots.ro

Germania. Un tânăr șofer român drogat, prins pe autostradă cu o canapea legată pe plafonul mașinii

Germania. Un tânăr șofer român drogat, prins pe autostradă cu o canapea legată pe plafonul mașinii

Polițiștii germani au fost cel puțin surprinși atunci când au remarcat pe autostradă un autoturism care avea o canapea logată de plafon într-un mod complet necorespunzător. Au decis să-l oprească pe șofer și au descoperit că tânărul de la volan, un român, era drogat, scrie website-ul Poliției din Nordhein-Westfalen.

Ofițerii de la postul de poliție de autostradă Arnsberg, pe A445, în direcția de deplasare spre localitatea Hamm, au constatat că prin fața lor tocmai a trecut un autoturism avea legată de plafon o canapea insuficient asigurată, din punctul lor de vedere

Au luat decizia de a o scoate din trafic, pentru că putea produce o ”acțiune care poate pune viața în pericol”.

”Un tânăr de 21 de ani din România s-a decis să facă acest transport neobișnuit, conform propriei declarații, pentru a ajuta la o relocare. Când bărbatul a fost controlat, s-a remarcat și comportamentul său neliniştit, motiv pentru care a acceptat un test antidrog voluntar”, explică poliţiştii.

Testul a ieșit pozitiv la cocaină, iar acum pe numele românului a fost deschisă o procedură penală contravențională.

”Nu transportați niciodată obiecte pe acoperiș. În acest caz, canapeaua de pe acoperiș ar fi alunecat înainte, dacă șoferul ar fi frânat puternic, ceea ce ar fi putut duce la un accident de circulație grav”, a mai scris polițiștii.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs