3dots.ro

O româncă a răpit un bebeluș dintr-un spital din Hamburg, după ce copilul ei a murit – video

O româncă a răpit un bebeluș dintr-un spital din Hamburg, după ce copilul ei a murit – video

O operațiune de amploare a poliției germane a avut loc, luni seară, în Hamburg, după răpirea unui bebeluș de la spitalul Mariahilf.

O româncă de 18 ani, al cărei copil decedase, a reușit să pătrundă în unitatea medicală de unde a răpit o fetiță născută doar în urmă cu câteva zile.

Mama copilului răpit, se pare tot din România, a fost scoasă din rezerva în care se afla cu bebelușul sub pretextul că a primit un colet, iar atunci când a revenit în încăpere, copilul dispăruse.

Disperată, femeia a alertat imediat autoritățile, fiind demarată o amplă acțiune de căutare în care au fost implicate unități de poliție din tot orașul.

După aproape două ore de căutări intense, tânăra de 18 ani a reapărut la spital cu bebelușul pe care îl răpise în brațe, însoțită de câțiva membri ai familiei. Din fericire, copilul nu era vătămat, informează Harburg Aktuelle.

Tânăra de 18 ani a fost inițial arestată, ulterior fiind condusă la o clinică psihiatrică pentru a fi evaluată. Surse din anchetă au declarat că românca era într-o stare confuză, se pare în urma pierderii unei sarcini aproape de termen.

Situația s-a tensionat după ce membrii familiilor mamei bebelușului răpit și al tinerei care îl luase, care s-au strâns în fața spitalului, circa 40 de persoane, venite din localitățile Seevetal și Harburg, au început să se bată, fiind necesară intervenția a 50 de agenți de poliție pentru a calma spiritele.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs