3dots.ro

”Attenzione, pickpocket!”, italianca ce-i avertiza pe turiști, atacată de un hoț de buzunare român – video

”Attenzione, pickpocket!”, italianca ce-i avertiza pe turiști, atacată de un hoț de buzunare român – video

O italiancă, devenită cunoscută pentru faptul că avertiza oamenii, în special turiștii atunci când deveneau ținte ale hoților de buzunare, strigând ”Attenzione, borseggiatrici, Attenzione, picpocket!” (Atenție, hoț de buzunare! – N.R), a devenit victima unui român.

Femeia, care de ani de zile luptă cu fenomenul hoților de buzunare din Veneția, a semnalat celor din jur intențiile a doi infractori români, iar unul dintre ei s-a întors și a agresat-o.

Carabienii l-au identificat pe agresor ca fiind un român de 46 de ani. El a fost reținut pentru agresiune și, de asemenea, este cercetat pentru furturi.

Italianca face acest lucru de foarte mult timp, ba chiar a înființat și o asociație. Nu este prima oară când se întâmplă să fie agresată de cei pe care încearcă să îi oprească.

Metoda ei este simplă: merge în locurile cu mulți turiști, unde acționează hoții, iar când îi observă strigă pentru a-i atenționa pe cei din jur.

În acest fel, spun autoritățile, femeia a reușit să denunțe zeci de hoți de buzunare. O treime dintre hoții din Veneția au fost prinși datorită asociației pe care Monica Poli a înființat-o.

Femeia spune că nu este intimidată de astfel de agresiuni și că va continua să atenționeze turiștii din Italia.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU