3dots.ro

Milano. 60 de cetățeni români s-au încăierat cu răngi și cuțite din cauza unui loc de parcare

Milano. 60 de cetățeni români s-au încăierat cu răngi și cuțite din cauza unui loc de parcare

Via Emilio Faà di Bruno din Milano a fost luni seara scena unei confruntări sângeroase între două grupuri de cetățeni români, înarmate cu răngi, cuțite și sticle s-au încăierat din cauza unui loc de parcare.

Incidentul extrem de violent s-a încheiat doar după intervenția a 50 de carabinieri, între care și trupe speciale, șapte persoane au fost rănite în urma altercațiilor, informează Corriere della Sera.

Scandalul s-a pornit în cursul serii, la ora 18.45, după ce o persoană și-a parcat mașina în fața unei case din via Emilio Faà di Bruno.

La început, în conflict au fost implicate doar câteva persoane, dar în scurt timp s-au adunat 60 de oameni, între care femei și copii.

Potrivit Corriere della Sera, persoanele implicate în încăierare fac parte din două clanuri rivale de cetățeni de etnie romă.

Carabinierii au fost sesizați cu privire la incident și au trimis în zonă în total 50 de militari, inclusiv trupe speciale.

În încăierare, cele 60 de persoane implicate s-au lovit cu răngi, sticle goale și chiar cuțite.

Un bărbat a fost înjunghiat în piept și în spate și a fost dus la spital în stare gravă. Alte șase persoane, între care o femeie de 51 de ani și un băiat de 13 ani, au fost și ele rănite, însă starea lor nu este una gravă.

Pe parcursul derulării intervenției forțelor de ordine strada pe care a avut loc încăierarea a fost închisă circulației rutiere și pietonale. Autoritățile anchetează incidentul.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs