3dots.ro

 O româncă aflată la studii în Japonia, a arătat ce produse a cumpărat cu doar 50 de euro. ”În România plăteai 500 de lei, plus o alocaţie” – video

 O româncă aflată la studii în Japonia, a arătat ce produse a cumpărat cu doar 50 de euro. ”În România plăteai 500 de lei, plus o alocaţie” – video

Prin intermediul rețelelor de socializare, români din diferite colțuri ale lumii împărtășesc propriile experiențe despre costul vieții în țările în care trăiesc, studiază sau muncesc.

Este și cazul Denisei, o româncă aflată la studii în Japonia, care le-a arătat urmăritorilor săi ce produse a putut cumpăra din supermarket, cu 50 de euro.

Student afirmă că a făcut cumpărături pentru mai multe zile și că nu se aștepta să plătească o sumă atât de mică pentru toate produsele cumpărate.

”Începem cu mâncarea. Am luat o cutie cu șase ouă, o cutie de lapte de migdale, un borcan de dulceață de afine, o conservă de porumb, o salată iceberg, o sticlă de oțet balsamic, o sare la solniță, un pachet de brânză mozzarella, un iaurt, o caserolă de roșii cherry, o cremă de brânză, o mână de ceapă verde, un avocado, o cutie de ceai fără zahăr, o pungă de afine congelate, o cutie cu mini înghețate și o pungă de fulgi de ovăz.

Mai departe trecem la produsele de îngrijire și curățenie: am luat două pungi de gel de duș, o pastă de dinți, opt role de hârtie igienică, patru role de hârtie de bucătărie, un set cu produse de curățenie, care conține un spray de aragaz, unul de mobilă, unul de geamuri, șervețele pentru plita electrică și detergent de vase și a fost cam 6 euro tot setul”, spune tânăra, în clipul pe care l-a postat pe rețelele sociale.

Reacțiile nu au întârziat să apară. Cei care au comentat afirmă că, în România, pentru toate aceste produse ar fi plătit mult mai mult.

”În România plăteai 500 de lei, plus o alocaţie”, / ”Mai bine ne mutăm acolo”, / ”Ce scumpă e România, horror. Am realizat zilele astea, că am ajuns în Norvegia”, sunt câteva dintre comentariile postate la clipul respectiv.

@denisa.dobrescu #foryoupage #exchangestudent #japanesefood #japantiktok ♬ original sound – Denisa| Viata in Japonia 🇯🇵

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs