3dots.ro

Povestea românului stabilit în Anglia care a câștigat 600.000 de euro și nu vrea să renunțe la slujba de livrator de pizza – video

Povestea românului stabilit în Anglia care a câștigat 600.000 de euro și nu vrea să renunțe la slujba de livrator de pizza – video

Un român aflat la muncă în Anglia, a câștigat premiul în valoare de 586.000 de euro oferit de Best of the Best plc (BOTB), o companie care organizează săptămânal concursuri online. Norocosul se numește Marius Preda, are 28 de ani și lucrează ca livrator de pizza din 2019.

Spre surprinderea multora, după ce a primit vestea cea mare, românul s-a prezentat la locul de muncă a doua zi dimineața, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

„Sunt foarte fericit că am câștigat și sunt extrem de entuziasmat. O astfel de sumă de bani îți schimbă viața.”, a declarat românul.

În ciuda opțiunii de a renunța la locul de muncă, Marius Preda spune că nu inteționează să demisioneze și că este recunoscător pentru slujba sa și pentru oportunitatea de a continua să-și câștige existența prin muncă cinstită.

Totodată, românul a mai declarat că momentan își dorește să își cumpere o casă din banii câștigați și că își mai dorește un copil.

Christian Williams, prezentatorul BOTB spune că premiul câștigat de Marius Preda este unul dintre cele mai mari oferite vreodată de către companie.

”Întotdeauna căutăm noi modalități de a le oferi oamenilor șansa de a câștiga premii fantastice și mă bucur că l-am surprins pe Marius. Suma de aproape 600.000 de euro poate schimba o viață. Cred că este cel mai bun bacșiș pe care l-a primit vreodată un livrator de pizza.”, a comentat Christian Williams, prezentatorul BOTB.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs