3dots.ro

Belgia. Un român vinde cotețe de lux cu etaj, loc de joacă și bancă de picnicl: ”Găinile se bucură cu adevărat pe leagănul ăla”

Belgia. Un român vinde cotețe de lux cu etaj, loc de joacă și bancă de picnicl: ”Găinile se bucură cu adevărat pe leagănul ăla”

Spre fericirea lui, un român stabilit în Belgia a reușit să realizeze performanța de a transforma o pasiune într-o afacere profitabilă, care a atras atenția unuia dintre cele mai citite cotidiene belgiene de limbă flamandă, Nieuws Blad.

Gheorghe Gabriel Spătaru are 44 de ani, trăiește de ceva vreme în Brecht și vinde cotețe pentru găini și alte animale de companie.

O bancă de picnic pentru găini

Faptul că are o imaginație bogată l-a ajutat să prezinte potențialilor clienți o serie de produse complet atipice, fapt care le-a ajutat să devină extrem de populare.

”Totul a început când am avut nevoie de un coteț de găini. Am vrut ceva în plus și am adăugat o terasă și chiar și o bancă de picnic de pe care găinile își pot ciuguli boabele”, a declarat românul pentru sursa citată.

De atunci, Gheorghe Gabriel a mai produs și vile pentru pui, care au două etaje și chiar și locuri de joacă complete, unde păsările pot sări de pe o bară pe alta și se pot da și în leagăn.

Locuri de joacă pentru pui

”Credeați că doar perușii și papagalii folosesc un leagăn? Nu, și puii stau pe el. Se pot distra cu adevărat. Găinile chiar se bucură cu adevărat pe leagănul ăla. Fac și case pentru pisici, cu un cap de pisică sculptat drept prag. Sau o căsuță în care câinele poate merge pe o scară către o terasă, deasupra căsuței sale. Sau o colibă ​​de iepuri cu mai multe etaje”, spune mândru românul.

Românul construiește totul din material reciclat, cu excepția ferestrelor, a acoperișului și a micilor detalii: ”Eu folosesc în principal europaleți, care sunt din lemn masiv. Ard lemnul pentru a obține o culoare frumoasă și îl tratez astfel încât să fie perfect rezistent la intemperii”.

Nici când i s-a stricat mașina de spălat, n-a fost un eveniment total nefericit, pentru că a transformat-o într-un coteț de pui:

”Am scos interiorul mașinii de spălat. Apoi izolez totul pe interior și o îmbrac cu lemn. Chiar păstrez ușa de sticlă a mașinii de spălat, ca pe o ușă pentru găini, astfel încât să le poți încuia noaptea”.

Pe pagina sa de Facebook, ”Hout Projecten”, pot fi văzute toate cotețele pe care românul le are de vânzare.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs