3dots.ro

Un român stabilit în Anglia spală mașinile Casei Regale Britanice: ” Îmi fac treaba cu seriozitate maximă, când spăl o mașina nu contează că e a Regelui sau a altcuiva”

Un român stabilit în Anglia spală mașinile Casei Regale Britanice: ” Îmi fac treaba cu seriozitate maximă, când spăl o mașina nu contează că e a Regelui sau a altcuiva”

Pagina de Facebook AnunțulUk, care scrie despre românii stabiliți din Marea Britanie, relatează povestea lui Eugen Tudose, unul dintre cei care au căutat să-și schimbe în bine viața și care, după ce a ajuns să aibă propria companie, la care sunt spălate chiar mașinile Casei Regale Britanice, spune că nu se gândește să se întoarcă prea curând în țară.

Eugen Tudose e din Tecuci și spune că a fost nevoit să plece de acasă pentru că nu câștiga mai nimic muncind în țară.: ”Am venit în Anglia acum șapte ani, cu 100 de lire în buzunar. Timp de două săptămâni, ca să mă pot descurca cu banii, am cheltuit cel mult două lire pe zi și am dormit pe scaunele de la Victoria Coach Station”.

Tânărul nu a avut un plan foarte bine pus la punct atunci când a plecat din țată și nu și-a pus problema ce va munci atunci când va ajunge în Anglia, ci doar s-a gândit că trebuie să muncească, orice.

Și a găsit un post la Jaguar-Land Rover, unde spăla mașini. A făcut asta patru ani, apoi a considerat că ar fi mai bine să-și deschidă propria afacere în acest domeniu.

”În ultimul an de muncă la Jaguar am decis să îmi deschid propria mea firmă de spălătorie, oferind servicii la domiciliul clienților. Calitatea devastatoare de la spălătoriile din UK m-a determinat să încep o asemenea afacere”, își amintește Eugen Tudose.

Dupa un an de zile, afacerea sa era una stabilă, avea baza lui de date de clienți și contracte semnate, și compania lui putea deservi orice client, oriunde în Marea Britanie. Recunoaște că experiența la Jaguar, despre care a avut grijă să afle și clienții săo, l-a ajutat să își dezvolte afacerea.

Astfel, prin calitatea muncii depuse și recomandările primite din partea clienților a ajuns să spele limuzinele mai multor personalități din UK.

Prima persoană faimoasă care l-a contactat a fost boxerul Chris Eubank, fostul campion mondial, alături de care, în 2022, a aparut într-un articol al unei publicații din Coventry. Apoi, chiar pe 3 martie anul acesta, Eugen a fost din nou în centrul atenției, de asemenea alături de Eubank.

Eugen relata jurnaliștilor că a fost extrem de surprins atunci când Eubank a apelat prima oară la el pentru a-i spăla și curăța Rolls Royce-ul în valoare de 375.000 de lire sterline și spunea că a fost probabil cea mai scumpă mașină de care se ocupase, până atunci.

Când Eubank l-a sunat și l-a chemat a doua oară, românul a fost aproape fericit: ”Nu știam prea multe despre el ca boxer, dar evident că avea o mașină foarte frumoasă. Din toate companiile din zonă a numit-o pe a mea ceea ce înseamnă că trebuie să am recenzii bune și să ofer un serviciu de bună calitate. Am fost foarte fericit și sper că voi primi recomandări suplimentare după asta”, declara Eugen pentru Coventry Telegraph.

Românul a dezvăluit și că Eubank i-a spus că va plăti un preț dublu pentru serviciile sale, pentru ca mașina să-i fie curățată în aceeași zi în care a sunat, de obicei compania lucrând conform unui grafic de programări.

„Regele nu știe că eu sunt cel care-i spală mașinile”

Datorito serviciilor sale de calitate, românul din Tecuci a ajuns chiar să spele și mașinile Casei Regale britanice: ”Cum am ajuns să spăl mașinile Regelui? Regele, cu siguranță, nu știe că eu sunt cel care îi spală mașinile. M-am trezit, într-o zi, cu un telefon de la oamenii lui, după care am mers la unul dintre palatele lui și am semnat un contract cu anumite clauze de confidențialitate. Îmi fac treaba cu seriozitate maximă, când spăl o mașina nu contează că e a Regelui sau a altcuiva”.

Tânărul de 29 de ani spune că nu are de gând să revină prea curând în țară: ”După ani de munca, m-am stabilit aici, mi-am cumpărat casa mea în West Midlands și nu mă gândesc sa ma retrag curând în România, pentru ca știu de unde am plecat”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs