3dots.ro

Spania. Un român a fost arestat după ce a agresat o jurnalistă care transmitea în direct – video

Spania. Un român a fost arestat după ce a agresat o jurnalistă care transmitea în direct – video

Un român rezident în Spania a fost arestat, marți după-amiază, în Madrid, după ce a agresat o jurnalistă în timp ce aceasta era într-un interviu în direct.

Incidentul s-a produs în timpul unei transmisiuni în direct, pe o stradă foarte aproape de piața Tirso de Molina, din centrul Madridului

Jurnalista Isa Balado era în direct când un bărbat cu ochelari negri s-a apropiat de ea din spate și i-a atins fundul în timp ce a întrebat-o de la ce televiziune este.

Tânăra jurnalistă relata în direct despre arestarea proprietarilor unui magazin din cartierul Lavapiés, pentru că bătuseră un hoț pe care îl prinseseră în flagrant.

La un moment dat, un bărbat, despre care media din Spania spune că ar avea naționalitate română, s-a apropiat de ea și, fără să scoată un cuvânt, i-a atins fundul – o faptă catalogată de justiția spaniolă drept infracțiune sexuală.

Jurnalista spaniolă l-a confruntat imediat românul acuzat de agresiune sexuală, și l-a întrebat:

“Oricât de mult vrei să întrebi de la ce canal suntem, chiar trebuie să-mi atingi fundul? Fac un live și muncesc”, i-a spus jurnalista românului.

Românul a negat, deși imaginile din direct îl contraziceau. “Da, mi l-ai atins. Mi-ar plăcea să mă lași să muncesc“, i-a spus reporterița, potrivit El Pais.

Imaginile au devenit virale rapid și au starnit indignare pe rețelele sociale.

După denunțul televiziunii, polițiștii l-au reținut imediat pe agresorul din România, care nu are antecedente penale.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs