3dots.ro

O româncă din nordul Londrei l-a impresionat pe primar cu prăjiturile sale: ”Cu adevărat delicioase!”

O româncă din nordul Londrei l-a impresionat pe primar cu prăjiturile sale: ”Cu adevărat delicioase!”

Claudia Matei, o româncă stabilită în Marea Britanie, a reușit să îl impresioneze primarul din Watford, un oraș din nord-vestul Londrei, cu prăjiturile și dulciurile preparate în cofetăria sa.

Într-o zi cenușie de noiembrie, tipică pentru Londra, un domn elegant și proaspăt bărbierit a pășit în cofetăria Claudiei de pe Watford High Street și a plasat o comandă, ca orice client obișnuit.

După câteva zile, acesta a revenit în cofetărie și s-a prezentat: „Numele meu este Peter Taylor și sunt primarul din Watford”.

Claudia a rămas înmărmurită! „Oare am greșit ceva? Oare a venit să mă amendeze?”, s-a întrebat ea, înainte de a îndrăzni să vorbească… Dar în Anglia, dacă muncești bine, nu prea ai cum să fii amendat. Dimpotrivă, ai posibilitatea să devii un exemplu pentru întregul oraș!

„Eu sunt Claudia, Claudia Matei, și sunt din România” – a răspuns femeia din Slănic.

Din cuvintele primarului, Claudia a aflat că savarinele și amandinele ei sunt foarte apreciate, iar cofetăria sa este unul dintre cele mai curate și elegante magazine de pe Watford High Street.

Pe pagina sa de Facebook, primarul din Watford a făcut o postare despre cofetăria româncei, în care a scris printre altele:

”În această postare, faceți cunoștință cu echipa de la Brutăria Krantz din Centrul orașului Watford. Răsfățați-vă papilele gustative cu aromele irezistibile de la această brutărie! De la prăjituri minunate la biscuiți delicioși, bunătățile lor sunt coapte la perfecțiune. Veniți să savurați ceva dulce astăzi!”

„Mi-a mărturisit că noi, românii, suntem ingenioși și producem lucruri de calitate, și că limba română este a doua cea mai vorbită limbă în oraș, după engleză”, a mai povestit Claudia Matei, pe o pagină de Facebook a românilor din Marea Britanie.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs