3dots.ro

Italia. O româncă s-a sinucis de frica iubitului violent aflat în arest, care o teroriza

Italia. O româncă s-a sinucis de frica iubitului violent aflat în arest, care o teroriza

O româncă în vârstă de 32 de ani stabilită Riesi, Sicilia, a fost găsită moartă în locuința ei, după ce s-ar fi sinucis de frica iubitului ei extrem de violent, relatează La Stampa.

Culmea este că tocmai iubitul violent a alertat autoritățile anunțându-le prin telefon că femeia avea de gând să-și pună capăt zilelor.

În 2020, Adela Gabriela L. a început o relație cu Răzvan B., de 26 de ani, și el tot român.

Relația a fost una complicată încă de la început. Femeia a fost supusă la chinuri îngrozitoare, la bătăi, abuzuri sexuale, violuri și amenințări.

În urma acestor episoade, românca a a ajuns de mai multe ori la spital și la poliție. Într-un final, în acest an, bărbatul a fost condamnat în primă instanță la 11 ani de închisoare pentru actele de violență extremă ale cărei victimă a fost iubita lui.

Aflat în arest la domiciliu, bărbatul a continuat să-și țină sub teroare iubita. O suna în permenență ca să o amenințe și i-a trimis nenumărate mesaje.

Pe data de 28 iunie, terorizată, Adela s-a dus din nou la poliție și a înaintat o nouă plângere împotriva bărbatului.

Parchetul a deschis o anchetă și a cerut instanței să aplice o măsură preventivă mai dură împotriva bărbatului.

Se pare că la o zi după ce a depus noua plângere, Adela a fost cea care l-a sunat pe Răzvan și i-ar fi spus că ar avea de gând să se sinucidă.

El a alertat autoritățile, iar echipajul care s-a deplasat la locuința ei a găsit-o fără viață, spânzurată.

”Trebuie să luăm atitudine și să-i facem dreptate acestei sărmane fete care s-a sinucis pentru că a fost chinuită de un monstru.

În primul rând, cum a fost posibil ca din arest la domiciliu agresorul ei să o hărțuiască și să o persecute în continuare?

Sper că ministrul Nordio (Carlo Nordio, ministrul Justiției din Italia – N.R.) va face lumină în acest caz. Este cu adevărat o moarte care ne îndurerează și care ar fi putut fi evitată”, a declarat  referitor la acest caz Alfredo Antoniozzi, fost europarlamentar, membru al partidului ”Forza Italia”

.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs