3dots.ro

O moldoveancă aflată la muncă în Italia a moştenit trei milioane de euro de la bătrânul pe care l-a îngrijit

O moldoveancă aflată la muncă în Italia a moştenit trei milioane de euro de la bătrânul pe care l-a îngrijit

Raisa Rusu, o femeie în vârstă de 59 de ani originară din Republica Moldova a fost declarată, în instanţă, moştenitoarea legitimă a unei averi de trei milioane de euro lăsate de bătrânul pe care l-a îngrijit timp de mai mulţi ani.

Vincenzo Risatti, un hotelier înstărit din provincia italiană Brescia, a murit la 92 de ani. Cu toate că mai avea rude în viață, bătrânul i-a lăsat, prin testament, toată averea Raisei Rusu, o femeie de 57 de ani din Republica Moldova, care l-a îngrijit mai mulți ani, relatează Giornale di Brescia.

Familia hotelierului a contestat în instanță testamentul, susținând că femeia din Republica Moldova și fiul acesteia au profitat de instabilitatea mintală a bătrânului.

Cât timp era în viață, Vincenzo Risatti mai oferise Raisei și lui Daniel Rusu suma de 250.000 de euro, în numerar.

După doi ani de proces cu rudele bătrânului, femeia din Republica Moldova și fiul său au fost recunoscuți drept moștenitori legali ai lui Vincenzo Risatti, deoarece avocații au demonstrat, prin mărturia notarului care a redactat testamentul, că bătrânul era cât se poate de lucid în momentul în care a decis să-i lase averea Raisei.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs