3dots.ro

O româncă din Spania, sedusă de „Brad Pitt”, a rămas fără bani în cont! „Mi-a spus că mă iubește!” – video

O româncă din Spania, sedusă de „Brad Pitt”, a rămas fără bani în cont! „Mi-a spus că mă iubește!” – video

În locul iubirii pe care i-o declarase chiar ”Brad Pitt”, o româncă stabilită în Spania s-a trezit fără niciun banc în cont, fiind evident vorba de o înșelăciune, relatează La Region.

Românca spune că a început ”relația” cu celebrul actor american după ce a fost abordată de acesta pe TikTok.

„Inițial, Brad Pitt mi-a scris pe Tik Tok pentru a-mi oferi o cartelă de membru VIP. M-am abonat, am furnizat toate datele mele și a început să îmi trimită mesaje prin WhatsApp.

Chiar s-a legitimat cu un permis de conducere care avea fotografia lui, a actorului. Am rămas fără cuvinte”, povestește femeia.

”În anul 2000 a vizitat România și l-am văzut de aproape, de la mai puțin de 50 de metri. Îl prețuiesc mult ca actor, mi-a plăcut mult cum a jucat în ”Dallas”, un serial pe care l-am văzut în țara mea, pe vremea lui Ceaușescu”, mai spune românca.

După ce a făcut primul pas, ”Brad Pitt” a început să se manifeste ”generos”, mărturisind că vrea neapărat să-i dăruiască o cutie plină cu bani și alte bunuri, în valoare totală de 50.000 de dolari.

Fără să stea niciun moment pe gânduri, femeia a furnizat informații personale, inclusiv adresa de domiciliu, acolo unde trebuia să-i fie livrat „cadoul”.

La scurt timp, românca a primit un alt mesaj de la „Brad Pitt”, care îi comunica, cu părere de rău, că valorosul cadou pe care urma să-l primească fusese reținut în vamă, fiind nevoie de 1.020 de euro pentru a-l elibera.

„Mi-a trimis o fotografie cu conținutul coletului. Se vedeau bijuterii și mulți bani, până la 50.000 de euro și trebuia doar să plătesc cheltuieli vamale pentru a-l ridica”, continuă povestea românca.

Femeia a mai povestit că  a fost realmente sedusă de romantismul lui „Brad Pitt”, care îi trimitea inimioare și îi spunea că o iubește.

„Ei bine, trebuia să vezi cum vorbea cu mine. Îmi trimitea inimioare și sărutări, se juca foarte mult cu sentimentele și emoțiile. Spunea că mă iubește!”, a mărturisit românca.

Femeia a transferat banii necesari deblocării din vamă a coletului prin intermediul MoneyGram, dar, cum altfel, totul s-a dovedit a fi o mare păcăleală.

”Da, am mai primit un mesaj de la Brad Pitt în care-mi spunea că este foarte dezamăgit că nu îi mai răspuns”, mai povestește românca.

Polițiștii i-au transmis româncei că banii pe care i-a trimis escrocului sunt aproape imposibil de recuperat, tranzacția fiind efectuată prin MoneyGram.

Potrivit unor surse din cadrul Gărzii Civile, escrocii ar putea fi persoane din Filipine, mai informează La Region.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs