3dots.ro

Probleme pentru un grup români în noaptea de Revelion, la un restaurant din Spania: ”Cred că și ospătarii știau, deoarece râdeau” – video

Probleme pentru un grup români în noaptea de Revelion, la un restaurant din Spania: ”Cred că și ospătarii știau, deoarece râdeau” – video

Pentru un grup de români care a ales să-și petreacă noaptea de Revelion la un restaurant din Madrid seara nu s-a încheiat cum se așteptau, ci chiar mai mult, s-a lăsat cu o intervenție a poliției pentru că proprietarul localului nu deținea licență pentru a organiza petrecerea.

Revelion cu probleme pentru un grup de români din Spania

Într-un clip video publicat pe TikTok, o românca din grupul de petrecăreți a prezentat momentul în care polițiștii au intrat în restaurantul Nobile’s pentru a-i înștiința că trebuie să părăsească locația.

”A venit poliția și ne-a spus să părăsim localul. Nu știu pe cine caută. Încearcă să ne explice. Facem în mașină Revelionul. Am plătit, dar nici nu am mâncat. Doamne! Așa ghinion. A zis să plecăm așa, fără motiv. În viața mea nu am pățit așa ceva.

Eu am plătit. Se pare că proprietarul nu are licență să facă revelionul. Restaurantul e unul de lux. Dacă nu ieșim din restaurant ne arestează. Deja îl arestează pe un spaniol. Pe noi românii nu ne arestează, dar l-au reținut pe un spaniol, care e cel mai tare-n gură!”, soune Luminița Mantale în clipul video postat pe TiTok.

Polițiștii au întreupt petrecerea la restaurant

”Ne pare rău. Am rămas și fără Revelion, nici banii nu ni i-a dat. Am plătit câte 110 euro. Urâtă seara. Nu avem niciun fel de mâncare pregătită acasă. Nu avem nici șampanie. Patronul nu avea licență. A luat banii, i-a pus buzunar și pleacă în România. Cred că și ospătarii știau, deoarece râdeau. Peste 300 de peroane au fost scoase afară”, a mai povestit românca.

Mai mult, se pare că cel care a organizat petrecerea de Revelion, deși nu avea licență, patronul restaurantului în cauză, este tot român.

Așa ne-au făcut și nouă acum doi ani

Din comentariile făcute la incidentul prezentat, se pare că unii patroni de local organizează în mod premeditat astfel de evenimente, însușindu-și un câștig mai mare decât cel pe care l-ar fi avut dacă petrecerea dura până dimineața.

”Asta este o lecție de viață. Cele mai frumoase sărbători sunt în familie alături de oamenii dragi”, a comentat un internaut.

”În general restaurantele în Spania nu au licență de funcționare până dimineața. Pentru a face un eveniment care ține până dimineață pentru acea noapte trebuie să ceri o licență de la primărie și sa o plătești”, a mai spus un altul.

”Așa au făcut și acum doi ani. Au anunțat că o să cânte Cocoș de la Călăraș și a fost țeapă!”

”Am pățit exact la fel la Londra acum doi ani. Ne-au evacuat pe toți înainte de friptură și artificii pe motiv de incident!”

”Noi am fost la un revelion în Bacău, frumos, dar morți de foame. Noroc că am ciorbă acasă”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs