3dots.ro

Spania. De rușine că este român, un bărbat și-a mințit partenera că s-a născut în Almeira

Spania. De rușine că este român, un bărbat și-a mințit partenera că s-a născut în Almeira

Un român stabilit de mai mulți ani în Spania și-a mințit partenera că s-a născut în Almeira pentru că, spune el, îi este rușine cu originea sa, mărturisind că a întâlnit multe persoane cu prejudecăți, scrie cuatro.com.

Românul rușinat de naționalitatea sa, Adrian, locuiește în Almería și participă la o emisiune de televiziune din Spania – ”First Dates” (”Primele întâlniri”).

În cadrul acestei emisiuni, care mijlocește întâlniri cu potențial romantic între necunoscuți, a cunoscut-o pe Yenifer, o columbiană.

În timpul cinei pe care au avut-o împreună, Yenifer a vrut să afle mai multe informații despre noul ei partener. Când l-a întrebat dacă este din Almería, acesta a răspuns afirmativ și nu a pomenit nimic de România. ”Îmi place să am marea lângă mine”, a spus Adrian.

Lucrurile au derapat de pe făgașul normal în momentul în care Yenifer i-a mărturisit lui Adrian că i-ar plăcea să viziteze România.

Convins că nimic rău nu se mai poate întâmpla, Adrian s-a decis să îi spună adevărul și i-a confirmat că este român, dar columbianca a avut o reacție neașteptată.

”M-ai mințit. Te-am întrebat de unde ești și mi-ai spus că ești din Almería”, i-a spus columbianca. El a explicat, într-un final, motivele pentru care a ales să mintă.

”Nu vorbesc prea mult despre trecutul meu pentru că vreau să evit prejudecățile. Sunt oameni destul de rasiști ​​și nu îmi place asta”, a mărturisit românul motivele care l-au făcut să-și mintă partenera.

Povestea ar fi putut avea un final fericit, pentru că Yenifer a fost dispusă să îi mai acorde o șansă, dar Adrian a ratat-o.

Când columbianca l-a întrebat despre trecutul său amoros, s-a lovit din nou de lipsa de comunicare reală a tânărului român.

El i-a explicat că a avut probleme, atunci când a povestit despre situația sa.

Văzând că nu reușește să-l înduplece, femeia s-a retras. ”Am nevoie de cineva care știe ce vrea în viață. La vârsta lui ar trebui să-i fie foarte clar ce vrea”, și-a motivat alegerea columbianca.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs