Cursa Ryanair București-Timișoara a fost amânată, după ce o piesă a fost furată sau a dispărut

13 Iun 2019 | scris de Monica Pavelescu

Nu numai trenurile au probleme din cauza hoților, a început să se întâmple și avioanelor! Cursa Ryanair de pe ruta București-Timișoara, ce ar fi trebuit să decoleze joi dimineață la ora 6:30, a fost amânată deoarece ”o piesă a fost furată sau a dispărut” din cabina pilotului, potrivit Digi24. Pasagerilor li s-a spus că o altă aeronava va veni la ora 10:00.

Cursa Ryanair București-Timișoara a fost amânată, după ce o piesă a fost furată sau a dispărut

Potrivit bucharestairports.ro, aeronava Ryanair încă nu decolase în jurul orei 9:15.

”Cursa Ryanair care trebuia să decoleze la 6:30 de la Otopeni nu a mai decolat pentru că "o piesă a fost furată sau a dispărut". "Lipsește o parte din cabină". Formulările nu-mi aparțin”, ne-a transmis Bogdan, un telespectator Digi24. 

”Cursa București-Timișoara de la Ryanair a fost amânată. Ni s-a spus că o piesa din cabina pilotului a fost furată și nu se poate decola. Au spus că trimit alt avion în jur de ora 10. Nu am mai auzit să se fure ceva din cabina avionului”, a spus un alt telespectator.

”Nu ne-au spus ce piesa era, dar am așteptat mai mult de 1h ca să ne anunțe”, a adăugat Cristian, care în acest moment se află în Aeroportul Otopeni.

Digi24.ro a solicitat companiei aeriene un punct de vedere cu privire la acest zbor.


CLICK - Follow us on Google News