Salam, circ la spitalul unde e internat fratele lui, după ce s-a tânguit fără mască, în mulțime, la priveghiul lui Pian

07 Aug 2020 | scris de Monica Pavelescu

Cum nu duce lipsă de tupeu manelistul Florin Salam a făcut scandal la Institutul ”Matei Balș”, pentru că nu a fost lăsat de medici să intre după bunul plac la Terapie Intensivă, unde fratele lui este internat în stare gravă, infectat cu COVID-19.

Salam, circ la spitalul unde e internat fratele lui, după ce s-a tânguit fără mască, în mulțime, la priveghiul lui Pian

Neluțu, fratele lui Florin Salam, a fost internat inițial la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus și s-a simțit foarte rău.

Ulterior, fratele manelistului a fost transferat în regim de urgență la Institutul ”Matei Balș”, într-o stare gravă. El se află și acum în situație critică, fiind intubat pentru a primi oxigen.

Neluțu suferă de diabet și, în plus, are o mai veche afecțiune pulmonară, probleme care îl fac vulnerabil în lupta cu Covid-19.

Florin Salam a făcut circ în fața Institutului ”Matei Balș”, alături de câțiva membri ai familiei sale, printre care soția fratelui său Neluțu, reproșând faptul că medicii nu le stau la dispoziție permanent pentru a le oferi informații despre starea bolnavului.

Mai mult, familia manelistului voia să intre în spital, la Terapie Intensivă, să-și vadă ruda, ignorând interdicția impusă de protocolul medical.

Manelistul chiar a dorit să-l transfere pe Neluțu la un spital din străinătate, dar ”nu am avut cu cine să discut, nu ne bagă nimeni în seamă”.

În urma iureșului făcut de Salam și de ceata sa, asistați de televiziunile de scandal, manelistul a fost primit de directorul Institutului ”Matei Balș”, Adrian Streinu-Cercel.

”Noi nu avem nimic personal cu cineva de acolo, credeți-mă! Iar faptul că ne anunță când vor ei despre fratele meu, asta nu înseamnă că e ceva în regulă.

Când am ajuns la domnul Cercel, nici dânsul nu știa despre ce e vorba.

Noi am vorbit cu fratele meu, în urma cu două-trei zile, și ne-a spus: «Nu vreau să mă vedeți așa». Apoi a sunat-o pe soția lui și i-a spus: «Luați-mă de aici, că nu-mi este bine aici!».

Soția lui a cerut pe semnătură să se echipeze și să intre. Nu i-a dat voie. La cazuri de acest gen, mai contează că suntem țigani? Nu e important să se salveze vieți?

La început, când l-au internat, noi țineam legătura cu el. Apoi ne-a spus: «Mă simt din ce în ce mai rău, nu știu ce mi-au pus»„.

Florin Salam a produs circul de la Institutul ”Matei Balș” venind direct de la vila din cartierul Rahova a lui Florin Mototolea, zis ”Emi Pian”, unde s-a tânguit lângă sicriul interlopului, cântând ore în șir într-o mulțime de sute de oameni.

Și asta în condițiile în care, în perioada de carantină, mulți dintre cei care și-au pierdut rudele nu au fost lăsate de autorități să-i conducă pe ultimul drum...

Cei aflați la fața locului spun că la un moment dat, Salam s-a pus în genunchi în fața sicriului lui Emi Pian, în timp ce cânta printre lacrimi. Câțiva membri ai familiei celui decedat au făcut același lucru, la îndemnul manelistului.

Salam a cântat fără întrerupere toată noaptea de miercuri spre joi, la un moment dat dând semne de leșin, fiind scos afară pe brațe, să ia o gură de aer și să-și recapete puterile, ca să-și continue cântarea.

Sicriul lângă care a cântat Salam nu este unul oarecare, ci unul cu LED-uri și cu geam în partea superioară. Mai mult, pentru că priveghiul va dura patru zile, sicriul ales pentru liderul clanului Duduianu este dotat cu aer condiționat.


CLICK - Follow us on Google News