3dots.ro

Cântăreața Adda, diagnosticată, după un an și jumătate de investigații medicale, cu o boală gravă cauzată de mușcătura de căpușă

Cântăreața Adda, diagnosticată, după un an și jumătate de investigații medicale, cu o boală gravă cauzată de mușcătura de căpușă

Din articol:

Cântăreața Adda a anunțat că se retrage din viața publică o perioadă, după ce a aflat că suferă de două boli grave care îi pun viața în pericol și trebuie să urmeze un tratament strict, respectiv boala Lyme cauzată de mușcătura de căpușă și Bartonella, boala zgârieturii de pisică.

Adda se confrunta permanent cu urticarie, edeme la nivelul gâtului, senzație de sufocare și chiar paralizie

Inițial medicii i-au spus că suferă de dermografism, un tip de urticarie pentru care vedeta a urmat tratament cu cortizon. Ulterior, medicii i-au spus că are intoleranță la histamină, așa că a început un tratament cu antialergice.

Dar adevărata cauză a problemelor cântăreței era cu totul alta.

Se pare că ambele boli au evoluat în tot acest timp și i-au afectat artistei creierul, motiv pentru care are senzația că nu își mai simte corpul și are tulburări de memorie.

Timp de un an și jumătate, Adda a crezut că medicii care au diagnosticat-o au dreptate și că ea are o problemă psihică. De altfel, cântăreața a fost îndrumată la un moment dat să-și facă un control psihologic.

”Dragii mei, după un an jumătate de chin în care mi s-a pus diagnostic greșit și mi s-a dat tratament și mai greșit, am aflat într-un final adevărul.

A fost nevoie sa imi paralizeze anumite parti ale corpului ca sa fiu diagnosticata cu Borelioză si Bartonella – transmise de capuse si tantari, plosnite sau dacă te musca animale care au asta în sange.

Din păcate, inflamatia și neurotoxinele au ajuns la creier, pentru ca nu s-a acționat la timp. Așa că urmează o perioadă de luptă și de tratament agresiv care durează în total un an și jumătate.

Momentan sunt în pregatirea corpului pentru tratament. Și trag să-mi duc la final o parte din proiecte și să-mi onorez promisiunile.

La începerea tratamentului, mă voi retrage o perioada din spațiul public- emisiuni și apariții, pentru că prima tură e cea mai grea. Voi rămâne aici, pe online și vă voi ține la curent când pot și cât pot. (…)

I-am pus numele “Gogutz” la rahatu’ ce e acum în mine. Și promit să-i dau în cap. Să-l nenorocesc până îi sar fulgii. În timp ce o parte din doctorii “specialiști” ai României vor pune mâna pe carte!

Nu voi face scandal din asta. Faptul e consumat. Eu sper doar să nu mai trimită pacienții pe piste greșite și să se trezească la realitate!

Poate exemplul meu va ajuta la INFORMARE, PREVENIRE ȘI TRATARE LA TIMP! Pentru că, DA, aceste două “minunății” te pot ucide sau te pot nenoroci pe viață!!! Dacă nu sunt depistate la timp.

I se poate întâmpla oricui. În fine, după ce o să-l omor pe Gogutz, o să mănânc cea mai mare felie de tort și o sa beau un sfert de deget de vodka, având în vedere că n-am băut de atâta timp, o să mă îmbăt ca ăia care cad în șanț și au fața plină de noroi.

Mă pregătesc de război! Sunt o fucking Xena! Nu m-am simțit niciodată mai puternică și mai stăpână pe situație. Acum știu cu cine mă bat!”, a scris Adda pe contul ei de Instagram.

Adda a revenit cu amănunte pe pagina sa de Facebook.

”Am trăit o minciună. Un an și jumătate. M-am tratat greșit, dar nu în totalitate. Am simțit mereu că e ceva rău în interiorul meu, care a preluat controlul. Corpul e deștept. La fel și sufletul. Ele ne dau semnale până înțelegem.

M-a salvat stilul de viață sănătos. Am reușit să îmi întăresc imunitatea și să fac o parte din treabă. Acum, e nevoie de medicamente puternice..

Le-am permis să gândească în locul meu, crezând că sunt total depășită de situație. Realitatea era alta. Acum înțeleg. Acum știu că ceea ce am simțit și ceea ce am văzut era real.

Am ales să-mi alung intuiția, să reprim toate mesajele pe care mi le trimitea universul și să mă încred într-un palpabil fals susținut cu atâta tărie de cei care, în fața mea, își spuneau genii.

Nu am înțeles de ce vocea mea interioară insista mereu să scriu. Borelia și Bartonella îți afectează memoria. Îți dau acel brain fog (ceață mentală). Aveam momente în care nu-mi găseam cuvintele. Uitam lucruri. Scăpam obiecte din mână. Eu, care am compus piese fără să notez versurile. Atât de bine le țineam minte.

Dintr-odată parcă mă alteram. Și am dat vina pe stres. Apoi, când medicii mă trimiteau la psihologi, am început să dau vina pe mine. Am început să cred că sunt greșită. Că sunt vinovată. Acum sunt eliberată. E atât de dulce sentimentul.

Acum, când scriu, am momente în care aștept să-mi amintesc cuvintele. Dar nu mă mai biciuiesc, mă țin în brațe și am răbdare, , a scris Adda pe pagina ei de Facebook.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs