Adele a slăbit 19 kg după ce a renunțat complet la zahăr!

26 Oct 2019 | scris de Monica Pavelescu

Adele a reușit să întoarcă toate privirile la petrecerea la care a fost invitată de cântărețul Drake, care și-a sărbătorit cei 33 de ani împliniți, după ce, în locul siluetei dolofane cu care ne obișnuite a apărut cu 19 kilograme mai puțin!

Adele a slăbit 19 kg după ce a renunțat complet la zahăr!

Într-o continuă luptă cu greutatea sa, Adele a dat primele semne că și-ar dori să slăbească în 2015, când a reușit să-și impună să renunțe să mai bea ceai negru. 

"Ajunsesem să beau 10 căni pe zi, toate cu zahăr. La fiecare cană puneam două cuburi de zahăr, ceea ce însemna 20 pe zi", declara Adele, mărturisind că simte că diminuarea cantității de zahăr i-a adus și mai multă energie.

Ulterior despărțirii de fostul său soț, petrecută în luna aprilie a acestui an, Adele și-a impus un nou stil de viață, începând să practice Pilates alături de Ayda Field, soția lui Robbie Williams.

"Îi place la nebunie noua rutină. E un bonus că a slăbit. Prietenii ei se bucură că are un tonus bun şi îşi trăieşte viaţa din plin", au declarat surse din preajma cântăreţei, conform Daily Mail

Pe lângă Pilates, Adele și-a impus un program de fitness intens, deși spune că nu îl agrează deloc, bea ceai verde, pudră de cacao şi turmenic, combinație care ajută, se pare, la inhibarea senzaţiei de foame.

Cântăreața britanică mai afirmă că, deși nu s-a crezut niciodată în stare, a reușit să renunțe complet la consumul de zahăr.

Adele a glumit, recent, pe contul său de Instagram că "obişnuiam să plâng, acum transpir".

Adele a slăbit 19 kg după ce a renunțat complet la zahăr!