3dots.ro

Medic român apreciat în SUA: Niciun medicament din lume nu vindecă vreo boală…”

Medic român apreciat în SUA: Niciun medicament din lume nu vindecă vreo boală…”

Cristian Răchitan, un medic român stabilit în Statele Unite de peste 30 de ani,  este considerat unul dintre cei mai buni diagnosticieni din lume, printre pacienții săi aflându-se personalități cunoscute din elita americană sau vedete precum Mel Gibson sau Barbra Streisand.

Specializat în naturopatie și osteopatie, medicul român Cristian Răchitan spune că tratează cu aceeaşi uşurinţă migrenele severe, bolile gastrointestinale şi alte boli greu tratabile, pentru că a înţeles, în urma experienţei adunate, care sunt cauzele lor.

El povestește tuturor despre cum a colindat lumea pentru a-şi îmbogăţi cunoştinţele şi pentru a evolua el însuşi. A fost câţiva ani într-o mănăstire budistă pentru a înţelege viaţa din Tibet, de unde s-a întors cu marea convingere că gândirea noastră are un rol esenţial asupra sănătăţii.

Într-un interviu acordat cotidianului Adevărul,  cu prilejul unei vizite pe care a făcut-o la casa părintească din Gura Văii, o mică localitate de la marginea municipiului Drobeta Turnu Severin, medicul Cristian Răchitan a oferit un răspun surprinzător întrebării ”se poate vindeca vreo boală fără medicamente?”.

”Niciun medicament din lume nu vindecă vreo boală, este o noțiune total greșită. Un medicament compensează, ajuta corpul să ducă boală, dar nicidecum nu vindecă.

De exemplu, o persoană care are hipertensiune arterială ia medicamente toată viața și cu timpul trebuie să înlocuiască medicamentele pentru ca cele pe care le-a luat anul trecut acum nu mai lucrează, trebuie să ia unele mai puternice. De ce? Pentru că între timp boala e evoluat, a avansat.

Bietul doctor nu a învățat să vindece o boală pentru că știința medicală nu știe să vindece boala. Mă refer la partea bio-chimică. Știe doar să te ajute să duci boala, să ajute corpul să facă față bolii respective, dar nicidecum să vindece boala.

Medicamentele au devenit atât de agresive și efectele negative sunt atât de mari, încât te tratezi de una și creezi alte două boli.

Și ca să neutralizezi simptomatologia celor două boli noi pe care le creezi trebuie să iei alte doctorii, care creează alte boli. Și intri într-un lanț, care este îngrozitor de complicat”, a spus medicul român stabilit la New York.

 

 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs