3dots.ro

Micul dejun al unei femei care a reușit să slăbească 45 de kilograme: ”Ajunge până la prânz și te simți bine“

Micul dejun al unei femei care a reușit să slăbească 45 de kilograme: ”Ajunge până la prânz și te simți bine“

O utilizatoare a platformei TikTok a împărtășit celorlalți utilizatori rețeta unui mic dejun despre care spune că a reușit să o ajute să slăbească 45 de kilograme.

Rețeta-minune, care a ajutat-o să scape de kilogramele în plus: pâine prăjită cu avocado, acoperită cu un ou perfect fiert, brânză parmezan topită și un strop de sos iute.

Această combinație de alimente oferă o senzație de sațietate și conține o serie de nutrienți esențiali în efortul de a scădea în greutate, scrie revista SheFinds.

”Pe o singură felie mică de pâine ai suficiente calorii și substanțe nutritive pentru a ajunge până la prânz și te simți bine”, este de părere și dr. Freeman, director de la National Jewish Health din Denver.

Avocado, benefic pentru sănătate

Avocado conține șase grame de grăsimi nesaturate, despre care studiile efectuate îl asociază cu scăderea riscului de apariție a bolilor cardiovasculare. Grăsimile saturate sfiind asociate cu un risc crescut de boli cardiovasculare și alte afecțiuni cronice.

De asemenea, medicii susțin că avocado este un fruct bun pentru inimă. Un consum de avocado de două ori pe zi, ca parte a unei diete sărace în grăsimi saturate și colesterol, poate contribui la scăderea nivelului de colesterol total și LDL din sânge.

De asemenea, un studiu efectuat pe peste 55.000 de persoane a scos la iveală faptul că persoanele care mâncau avocado aveau o greutate mai mică decât cele care nu consumau regulat acest fruct.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs