Dr. Mihaela Bilic. Desertul prietenos cu silueta și fructul care topeşte proteinele

Autor:

Data:

Dr. Mihaela Bilic. Desertul prietenos cu silueta și fructul care topeşte proteinele

Într-o postare făcută pe contul său de Instragram, medicul nutriţionist Mihaela Bilic recomandă un desert despre care spune că este cât se poate de ”prietenos” cu silueta, ba chiar mai mult, ”topește” proteinele.

”Există și deserturi prietenoase cu silueta.

Circulă vorba că ananasul ar face minuni când vine vorba de slăbit. Din păcate, nimic nu topește depozitele de grăsime peste noapte. Însă ananasul are o enzimă (bromelina) care chiar ”topește“ proteinele.

După o masă bogată în carne/pește, câteva felii de ananas proaspăt ajută la digestie – desface lanțurile de aminoacizi  din  proteine.

”Carpaccio de ananas“ se numește desertul din imagini și are ca ingrediente un pic de zahăr brun, coniac, înghețată de lămâie și felii de ananas super-fine și super-reci.

O combinație perfectă și la capitolul cantitate, și la capitolul gust, și la capitolul digestie. Răcoritor, aromat și sărac în calorii – ăsta DA desert echilibrat și de sezon”, a scris medicul nutriţionist Mihaela Bilic, pe pagina sa de Instagram.

Există și deserturi prietenoase cu silueta Circulă vorba că ananasul ar face minuni când vine vorba de slăbit Din păcate nimic nu topește depozitele de grăsime peste noapte Însă ananasul are o enzimă (bromelina) care chiar “topește” proteinele. După o masă bogată în carne/pește, câteva felii de ananas proaspăt ajută la digestie- desface lanțurile de aminoacizi din proteine “Carpaccio de ananas” se numește desertul din imagini și are ca ingrediente un pic de zahăr brun, coniac, înghețată de lămâie și felii de ananas super-fine și super-reci O combinație perfectă și la capitolul cantitate și la capitolul gust și la capitolul digestie Răcoritor,aromat și sărac în calorii- ăsta DA desert echilibrat și de sezon

A post shared by Mihaela Bilic (@doctorbilic) on

Leave a Comment