3dots.ro

Cum pot fi combătute simptomele sindromului premenstrual

Cum pot fi combătute simptomele sindromului premenstrual

Aproximativ 80% dintre femei se simt influențate negativ în zilele dinaintea menstruației. La aproximativ 40%dintre ele, există chiar şi neplăceri semnificative care le afectează fizic sau mental. Iar aproximativ 5% dintre femeile afectate suferă de simptome atât de severe încât nu mai pot face față vieții de zi cu zi.

Femei diferite, simptome diferite
Sindromul premenstrual poate debuta la orice vârstă după apariția primei menstruaţii. Cu toate acestea, majoritatea femeilor se confruntă cu sindromul premenstrual între 20 şi 40 de ani. Simptomele sindromului premenstrual pot varia de la un ciclu la altul sau pot avea grade diferite de severitate.

În prezent, există peste 100 de simptome diferite asociate cu sindromul premenstrual. Unele femei se confruntă cu pofte, în special pentru dulciuri. Pentru altele, în prim-plan se află simptomele psihice. Acestea suferă de anxietate sau de stări depresive. Altele se luptă cu o oboseală constantă sau suferă de insomnie.

Și, în sfârșit, există femei care se luptă mai mult cu simptome fizice, cum ar fi acnee. creșterea în greutate din cauza retenției de apă, dureri de cap, dureri articulare sau musculare. Un alt simptom foarte des întâlnit este la nivelul sânilor, care se umflă şi devin sensibili și dureroși la atingere.

În plus, şi sindromul ovarelor polichistice este o problemă destul de răspândită printre femeile cu vârste între 14 si 40 de ani, iar această tulburare endocrină este şi ea asociata cu menstruaţii neregulate.

Soluţia germană – 100% natural, 100% fără hormoni!
Femiplante® acționează asupra cauzelor care determina apariția problemelor menstruale și are o dublă acțiune, atât una imediată asupra manifestărilor sindromului premenstrual, cât și una pe termen lung, prin reglarea echilibrului hormonal și a ciclului menstrual.

Femiplante® face toate acestea în mod natural, fără nici un fel de hormoni! Substanţa activă este extract uscat de fruct de scai de tufă mare (vitex agnus castus sau în tradiţia populară cunoscut şi ca fructul castităţii sau piperul călugărului).

Femiplante® este fabricat în Germania şi se găseşte acum şi în farmaciile din România!

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs