Protecţie antivirală direct la poarta de intrare în organism

Infecțiile virale se transmit în general pe cale aeriană sau prin contact cu suprafeţele infectate. Iar virusul se multiplică în mucoasa nazală și faringiană. Iar in contextul strict actual apar tot mai multe dovezi că varianta Omicron de coronavirus afectează căile respiratorii superioare

Faringele este primul organ cu rol de barieră împotriva infecțiilor respiratorii. De aceea ne putem proteja faringele prin aplicarea de produse naturale cu rol antiinflamator și antiviral şi de stimulare a sintezei de anticorpi în țesutul limfatic.

Sprayul Antiviral de la 3F Plantamed conține o combinație de extracte naturale din scoarță de stejar (din care se extrage quercetina) și rădăcină de lemn dulce (din care se extrage glicirizina).

Ce este glicirizina

Glicirizina este principalul ingredient activ al rădăcinii de lemn dulce. Nenumărate studii de medicină experimentală și de laborator au demonstrat incredibila capacitate a principiilor active din lemnul-dulce de a stimula imunitatea pe trei căi simultan.

    •    Stimulează producția de celule ale sistemului imunitar.

    •    Activează celulele cu rol în imunitate deja existente.

    •    Stimulează producția de anticorpi.

Studiile care afirmă eficacitatea înaltă a acidului gliciretic împotriva virusurilor au fost publicate în cea mai renumită revistă medicală „The Lancet”, în 2003. Conform cercetărilor, substanțele nu doar că împiedică penetrarea virușilor în celulele corpului, ci atacă în mod direct ”oaspeții nedoriți”.

Ce este quercitina

Pe lângă modularea imunității, quercetina oferă beneficii în combaterea infecțiilor virale și bacteriene. S-a demonstrat că quercetina poate bloca replicarea rinovirusului (responsabil pentru majoritatea răcelilor obișnuite) și a virusului gripei de tip A. De asemenea virusul sincițial respirator și adenovirusul, printre altele, au fost inhibate de quercetină.

De ce Spray Antiviral de la Plantamed

De aceea recomandăm Spray Antiviral de la 3Fplantamed. Scoarța de stejar are un efect antiinflamator, astringent și antiviral. Iar rădăcina de lemn dulce inhibă aderența virală. În plus, dexpanthenolul din compoziția spray-ului stimulează cicatrizarea și vindecarea mucoasei bucale. 

Se recomandă pentru toată familia în perioadele de epidemie împreună cu tabletele masticabile de Esberitox sau în cure de imunizare înaintea sezonului  răcelilor și gripelor.

Toate produsele 3F PLANTAMED le găsiţi în farmacii sau, la pret de importator, cu un singur click, aici farmaciile3f.ro

    3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
    @ALL RIGHTS RESERVED