3dots.ro

Unei tinere care a crezut că este doar mahmură, la spital, medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit

Unei tinere care a crezut că este doar mahmură, la spital, medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit

O britanică în vârstă de 19 ani credea că starea proastă pe care o resimțea era doar o manifestare a unei mahmureli a primit un diagnostic teribil din partea medicilor, relatează Daily Mirror.

La întoarcerea din vacanța pe care o petrecuse alături de niște prietene în Zakynthos, în iunie anul trecut, Ella Pick se simțea rău, dar a crezut că acesta era efectul excesului de alcool pe care l-a făcut cât timp a fost în Grecia.

Avea migrene severe și la câteva zile după întoarcerea acasă a observat că ochiul stâng începe să se deplaseze spre interior, iar asta a determinat-o să meargă la un oftalmolog, care a trimis-o la spital.

În urma analizelor medicale, medicii au descoperit că tânăra avea un nodul pe creier, iar ulterior s-a stabilit că e vorba de o tumoare cerebrală incurabilă și inoperabilă, astfel că în iulie 2023 Ella a aflat că mai avea doar 12 luni de trăit.

”Mă uit în urmă și îmi dau seama foarte clar că nu eram bine. Presiunea din ceafă era îngrozitoare. Am suferit întotdeauna de migrene, dar niciodată atât de violente. Am fost la un test oftalmologic și m-au îndrumat la spital, unde am primit vestea devastatoare”, mărturisește Ella Pick.

Ella a decis să-și continue viața în mod normal, a refuzat un interviu pentru jobul ei de vis de însoțitoare de bord pentru British Airways și, în schimb, s-a angajat la un supermarket. Scopul ei principal este acela de a trăi momente cât mai frumoase alături de prieteni și familie, pentru ca aceștia să aibă amintiri minunate cu ea.

”M-am simțit complet amorțită, încă nu realizez că este adevărat. Toți ceilalți din jurul meu sunt mult mai răniți decât mine. Nu pot spune exact cât timp mai am, pentru că nu pot face o biopsie din cauza localizării tumorei. Dacă aș face biopsie, riscul de a rămâne paralizată este foarte mare”, a explicat Ella.

Anul trecut, ea a urmat ședințe de radioterapie în încercarea de a încetini progresia tumorii. Vestea bună este că după ultimele investigații s-a stabilit că tumora nu a mai crescut și este stabilă după tratament. Ella mai spune că este ”deschisă la orice” care i-ar crește șansele de supraviețuire.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs