Titi Aur, după infecția cu COVID: «A fost pe viaţă şi pe moarte»

18 Apr 2021

Titi Aur a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut după ce a fost confirmat cu COVID-19.

Titi Aur, după infecția cu COVID: «A fost pe viaţă şi pe moarte»

Pilotul de raliuri în vârstă de 57 de ani a avut plămânii afectaţi în proporţie de 30%, iar în spital a fost conectat la două surse de oxigen, deoarece avea mari probleme cu respirația.

”Au fost nişte senzaţii groaznice, cele mai traumatizante din viaţa mea. Şi a fost pe viaţă şi pe moarte.

Şi mă uitam la brăţara de la mână, că, ştii, când intri în spital îţi pune o brăţară la mână cu număr. Eu sunt 2665, nu mai sunt Titi, nu mai sunt. Am spus, dacă e...asta e. Nu am ce face””, a spus Titi Aur, la Antena 1.

Pilotul consideră că în lupta cu boala a fost ajutat mult starea medicală generală foarte bună.

”Am avut o mare şansă că am fost sănătos tun. Mai puţin ... puţin prea gras. A contat pentru că una e să ducă plămânul 70-80 de kilograme, alta e să ducă o sută şi de kilograme”, a afirmat Titi Aur.

Titi Aur a fost confirmat cu COVID-19 pe 28 martie și stat 12 zile internat în Spitalul de Urgență Bârlad. Are puterea să glumească pe seama celor care nu cred încă în coronavirus și consideră că vedetele sunt plătite pentru a face campanie.

”Tu îţi dai seama cât de mişto ar fi fost să iau şi bani şi să nu am? Eu vă spun sigur că eu chiar am avut Covid şi chiar am fost în situaţie critică”, a întărit pilotul.

Fostul pilot de raliuri are nevoie de câteva luni de tratament pentru a se reface complet după boală.

”Obosesc foarte repede. Dacă fac câţiva paşi deja mă resimt. Când mă deplasez, trebuie să-mi găsesc un pic direcţia. Ştii, vorba aia românească: calci în străchini.

Acum sunt un bolnav de plămâni şi pot rămâne aşa toată viaţa dacă nu fac o recuperare cum trebuie”, a spus Titi Aur.


CLICK - Follow us on Google News