3dots.ro

Vitamina B12, energie pură pentru mintea ta

Vitamina B12, energie pură pentru mintea ta

Deficitul de vitamina B12 poate cauza tulburări de memorie și alte probleme cognitive.

Vitamina B12 are un rol important în menținerea sănătății sistemului nervos, inclusiv în dezvoltarea și menținerea funcțiilor cognitive normale. Lipsa acestei vitamine poate duce la deteriorarea nervilor și la disfuncții cognitive.

Printre simptomele de disfuncții cognitive asociate cu deficitul de vitamina B12 se numără:

• Dificultăți de concentrare

• Probleme de memorie, cum ar fi uitarea numelor sau a evenimentelor recente

• Dificultăți de învățare

• Confuzie sau pierderea capacitatii de a se concentra

• Schimbări ale dispoziției, cum ar fi depresia sau anxietatea

Este important să identificați și să tratați deficitul de vitamina B12 cât mai curând posibil pentru a preveni deteriorarea nervilor și disfuncțiile cognitive.

În general, deficitul de vitamina B12 poate fi tratat prin administrarea de suplimente de vitamina B12 și prin modificarea dietei pentru a include mai multe alimente bogate în această vitamină, cum ar fi carnea, peștele, ouăle și produsele lactate.

Dacă aveți probleme de memorie sau suspectați că aveți deficit de vitamina B12, consultați medicul dumneavoastră pentru evaluare și tratament.

Vitamina B12 contribuie la reducerea oboselii și a stării de oboseală, susține un metabolism energetic normal și o funcționare normală a sistemului nervos și a psihicului.

Cefavit® B12 Stix este un granulat care poate fi administrat direct, adică fără lichid suplimentar. Se dizolvă rapid și ușor în gură și are un gust plăcut de fructe, precum zmeura. Ambalate convenabil în pliculețe mici, Stix-urile sunt ideale pentru atunci când sunteți în mișcare.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs