Laurent, puștiul genial, licențiat în inginerie electrică la doar 9 ani

15 Noi 2019 | scris de Anita Raicu

Un puști de doar nouă ani, Laurent Simons, îşi va încheia luna viitoare studiile la Universitatea Tehnologică din Eindhoven, iar profesorii spun despre el că este pur și simplu extraordinar, relatează CNN

Laurent, puștiul genial, licențiat în inginerie electrică la doar 9 ani

Specializarea pe care Laurent şi-a ales-o la Universitatea din Eindhoven, inginerie electrică, este considerată a fi una dificilă chiar şi pentru studenţii cu vârsta normală.

După ce, în decembrie, își va lua licența în inginerie electrică, Laurent nu se grăbeşte să treacă la alte etape academice, deși o mulţime de universităţi de prestigiu din lume s-au interesat de el.

Părinţii lui Laurent, Lydia şi Alexander, au spus că nu au luat foarte în serios spusele bunicilor lui, atunci când aceştia le-au spus că băiatul lor este special.

Laurent provine dintr-o familie de medici, părinţii lui nu găsesc o explicaţie pentru uşurinţa prin care copilul procesează informaţiile, pe care le absoarbe ca un burete.

”Am mâncat mult peşte în timpul sarcinii”, glumește cu privire  la performaţele micuţului mama lui, Lydia.

”Nu vrem să ia lucrurile prea în serios. Avem nevoie să găsim un echilibru între a fi copil şi talentul lui”, a mai spus Alexander.

Laurent a spus că îi place să se joace cu Sammy, câinele familiei, şi să se joace pe telefon, aşa cum fac ceilalţi copii.

Puștiul şi-a ales deja meseria pe care o va practica în viitor: vrea să dezvolte organe artificiale. Însă până atunci, Laurent plănuieşte o bine meritată vacanţă în Japonia.


CLICK - Follow us on Google News