3dots.ro

Cum poți afla locația unui contact de pe WhatsApp fără ca acesta să știe

Cum poți afla locația unui contact de pe WhatsApp fără ca acesta să știe

Există destule motive care ne-ar putea face să dorim să cunoaștem locul în care se află un contact din listă și este posibil s-o determinăm în timp real fără ca acesta să o trimită.

Cum determinăm locul în care se află un contact de pe WhatsApp

Conform wecb.fm, modalitatea de determinare a locației unui contact de pe WhatsApp este corelată cu identificarea adresei IP cu care dispozitivul folosit de acesta se conectează la internet. Pentru acest lucru este nevoie de acces la un calculator.

Urmați acești pași pentru a afla în mod discret locația cuiva pe WhatsApp:

1. Pregătiți-vă PC-ul. Închideți toate programele de care nu aveți nevoie pentru a reduce dezordinea și pentru a evita o eventuală confuzie cu alte adresele IP.

2. Accesați WhatsApp Web. În loc să folosiți aplicația, accesați pagina WhatsApp Web, conectați-vă la contul dvs și lăsați-o să ruleze în fundal. Acest lucru asigură menținerea conexiunii fără întreruperi.

3. Inițiați un chat. Începeți o conversație cu contactul a cărui locație doriți să o aflați. Este esențial să o deschideți doar cu acea persoană anume pentru a asigura acuratețea pașilor care urmează.

4. Deschideți o fereastră Command Prompt. Pe un PC cu Windows, apăsați simultan tasta Windows (situată în stânga barei de spațiu) și tasta ”R” pentru a deschide funcția Run. Tastați ”cmd” și apăsați Enter. Dacă folosiți un Mac, va trebui să deschideți aplicația ”Terminal”.

5. Localizați adresa IP. În linia de comandă, introduceți ”netstat -an” și apăsați Enter. Această comandă va afișa toate adresele IP cu care computerul dvs. este conectat. Cu alte aplicații închise, lista va fi mult mai scurtă, ceea ce va ușura identificarea adresei IP a persoanei de contact de pe WhatsApp.

6. Verificați locația adresei IP. Accesați ipinfo.io și introduceți adresa IP pe care ați găsit-o. Portalul va indica imediat locația aproximativă a contactului, de obicei restrânsă la regiune și oraș.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs