3dots.ro

Gary Nolan, profesor la Stanford: ”Sunt 100% sigur că extratereștrii sunt pe Pământ de mult timp” – video

Gary Nolan, profesor la Stanford: ”Sunt 100% sigur că extratereștrii sunt pe Pământ de mult timp” – video

Dr. Garry Nolan, imunolog, profesor în Departamentul de Patologie la Stanford University, nominalizat la Premiul Nobel, susține că extratereștrii au fost pe planeta Pământ și se află încă aici, declarând că grupuri de cercetare lucrează la proiecte de inginerie de reconstrucție folosind resturile provenite de la OZN-uri care s-au prăbușit.

Daily Mail ține să menționeze că dr. Gary Nolan a fost însărcinat de CIA să investigheze cazurile misteriosului sindrom Havana, care a afectat sănătatea mai multor oficiali ai unor ambasade din întreaga lume.

În cadrul unei conferințe publice susținută în Manhattan săptămâna trecută, intitulată „Pentagonul, extratereștrii, intelligence și prăbușirea OZN-urilor”,  dr. Gary Nolan a fost rugat de moderatorul discuției să exprime în procente care este probabilitatea ca ființe extraterestre să fi vizitat Pământul.

Nolan susține că probabilitatea este „100%” și că probabil i-am mai văzut, dar, la fel ca experiența trăită de triburile sud-americane atunci când au întâlnit pentru prima dată navele spaniole , nu am observat nimic neobișnuit la ei.

„Cred că este o formă avansată de inteligență care folosește un fel de intermediari. Nu e vorba că ei umblă printre noi purtând un costum special din piele”, spune profesorul de la Stanford University.

Omul de știință afirmă că cel mai probabil am fost martori ai prezenței vieții extraterestre pe Pământ, dar pur și simplu nu am știut să o percepem.

”Da, apar și spun ceva de genul: ”cine dintre voi este suficient de inteligent pentru realiza ceea ce privește?” Poți să percepi ceea ce este cu adevărat în fața ta? Poți remarca punctul de anomalie al datelor?”, explică dr. Gary Nolan. 

”Gândiți-vă așa: Dacă ați vrea să studiați un trib de canibali în mijlocul Amazonului, ați merge chiar voi să faceți asta? Dacă reprezinți o formă de inteligență avansată, nu ți-ai risca viața și integritatea venind aici”, a explicat profesorul spunând că extratereștrii ar putea folosi o tehnologie avansată pentru a observa viața pe Pământ de la o distanță sigură: ”ei nu ne-au vizitat pur și simplu, ci au venit aici acum mult timp și sunt încă aici”.

Nolan spune că modul în care guvernul american gestionează fenomenele de această natură este ceea ce îl determină să creadă că acesta este adevărul: extratereștrii sunt deja pe Pământ. Departamentul Apărării a creat ”All-domain Anomaly Resolution Office” (AARO), o organizație însărcinată cu investigarea fenomenelor UAP (Unidentified Anomalous Phenomena – Fenomene Anormale Neidentificate – N.R.).

Nolan susține că a discutat personal cu un cercetător care a fost implicat în cadrul unor programe de inginerie inversă folosind resturile provenite de la epavele unor  OZN-uri care s-au prăbușit.

”Un mic fragment de cunoștințe care ar putea revoluționa ceea ce facem în prezent”, a spus Nolan despre potențialul cercetărilor de inginerie inversă, de reconstrucție.

”Am motive să am încredere într-un număr de persoane care au făcut parte sau au fost recent în proximitatea cercetărilor efectuate de aceste programe de inginerie de reconstrucție și care au confirmat acest aspect, în mărturii date sub jurământ”, declarase Nolan, pe aceeași temă, într-un podcast la începutul acestui an.

Profesorul de la Stanford ține să atragă atenția asupra faptului că oamenii trebuie să înțeleagă că este puțin probabil ca o formă inteligentă de viață extraterestră să vină pe Terra pentru a ne face rău.

„Nu mă îngrijorează faptul că ei vin, ne analizează sau ne iau femeile și copiii. Asta nu e preocuparea mea. Preocuparea mea este cum folosim noi, omenirea, această întâlnire”, spune profesorul de la Stanford.

Când ne-ar putea contacta extratereștrii?  O echipă de oameni de știință de la Universitatea din California crede că extratereștrii ar putea intra în contact cu Pământul încă din 2029.

În 2002, NASA a trimis o transmisie prin unde radio către sonda Pioneer 10, în cadrul unui protocol de rutină pentru a trimite date și a se asigura că a fost stabilită linia de comunicare.

Acest semnal a ajuns, de asemenea, la o stea aflată la aproximativ 27 de ani-lumină de planeta noastră, deoarece transmisia se răspândește atunci când intră în contact cu un obiect. Cercetătorii de la UC speră că acest semnal a fost interceptat de extratereștri și că aceștia vor returna ”apelul” către Pământ.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs